Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ramas-bun, natiune! Ramas-bun, Andrei Gheorghe! Jurnalistul a fost incinerat FOTO

Adevărul Adevărul,
Ramas-bun, natiune! Ramas-bun, Andrei Gheorghe! Jurnalistul a fost incinerat FOTO

Andei Gheorghe a fost incinerat, sambata dimineata, la Crematoriul Barzesti Vitan din Bucuresti. La eveniment, care a fost precedat de o ceremonie religioasa, au participat membri ai familiei si apropiati, care si-au luat ramas bun de la acesta. continuă pe Adevărul

FOTO Ramas-bun, natiune! Ramas-bun, Andrei Gheorghe! Jurnalistul a fost incinerat

Andei Gheorghe a fost incinerat, sambata dimineata, la Crematoriul Barzesti Vitan din Bucuresti. La eveniment, care a fost precedat de o ceremonie religioasa, au participat membri ai familiei si apropiati, care si-au luat ramas bun de la acesta.

Ramas-bun, Andrei Gheorghe! Jurnalistul a fost incinerat FOTO

Andei Gheorghe a fost incinerat, sambata dimineata, la Crematoriul Barzesti Vitan din Bucuresti. La eveniment, care a fost precedat de o ceremonie religioasa, au participat membri ai familiei si apropiati, care si-au luat ramas bun de la acesta.

Ultimul sms al lui Andrei Gheorghe a fost facut public: Scuze, acum...

Andrei Gheorghe i-a scris in ultima lui noapte unei vechi prietene. Aceasta a dezvaluit continutul SMS-ului pe care i l-a trimis regretatul jurnalist. Andrei Gheorghe a fost gasit mort in baie la o zi dupa ce.

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata. Mesajul cutremurator al familiei

Medicii legisti au stabilit ca omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins cu 12 ore inainte de a fi gasit de catre paznicul complexului in care locuia. Avea probleme cardiace si a suferit un stop.

PRIMELE IMAGINI de la ceremonia de INCINERARE a lui Andrei Gheorghe (FOTO)

Andrei Gheorghe a fost incinerat sambata, 24 martie, in jurul orei 12:00, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti, in cadrul unei ceremonii restranse. inca de la prima ora au sosit la fata.

Biserica Ortodoxa, despre incinerarea lui Andrei Gheorghe: El a spus ca nu crede in Dumnezeu

Andrei Gheorghe a fost incinerat, asa cum si-a dorit insusi cunoscutul om de radio. Biserica Ortodoxa, despre incinerarea lui Andrei Gheorghe: Asezam trupul in mormant. Crezul nostru se incheie asa: A.

Cum a fost iMBRACAT Andrei Gheorghe la ultima sa ceremonie de pe Pamant

Andrei Gheorghe a fost incinerat,sambata, dupa cum i-a fostasa cum a fost ultima dorinta! La ulktima lui ceremonie pe pamant, omul de radio si televiziune a fost imbracat intr-un sacou albastru inchis,.

Gigi Becali, impasibil cand a aflat ca a murit Andrei Gheorghe: Ce tragedie?

Andrei Gheorghe a fost printre putinii oameni care au avut curajul de a-i spune, direct, patronului FCSB ca bate campii si ca vorbeste prostii. Iar asta intr-o emisiune televizata.

Ce se intampla cu organismul cand esti INCINERAT! Detalii CUTREMURATOARE. Andrei Gheorghe a optat pentru asta

In Romania, putini sunt cei care ar prefera ca dupa moarte sa fie incinerati intr-un crematoriu. Cunoscutul om de radio Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata, aceasta fiind dorinta lui, dupa spusele.

Andrei Gheorghe, incinerat FARA... Cine a luat aceasta DECIZIE! S-A AFLAT in urma cu putin timp!

Sambata, la Institul de Medicina Legala din Bucuresti, trupul jurnalistului Andrei Gheorghe va fi incinerat, conform propriei dorinte pe care familia a ales sa o respecte. Conform canoanelor bisericii ortodoxe,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )