Libnet.ro
UNICEF

11:02

Regina Elisabeta a II-a, dispusa sa ii primeasca pe Printul Harry si Meghan Markle inapoi in familia regala

B1 B1,
Regina Elisabeta a II-a, dispusa sa ii primeasca pe Printul Harry si Meghan Markle inapoi in familia regala

Regina Elisabeta a II-a ar fi dispusa sa ii primeasca inapoi pe Printul Harry si Meghan Markle in familia regala britanica. Cei doi au luat decizia de a renunta la statulul de membri seniori ai familiei. continuă pe B1

Regina Elisabeta le-a transmis lui Harry si lui Meghan ca se pot intoarce oricand in familia regala

Ceea ce este considerat de multi un act de razvratire, de fronda, pentru Regina poate parea un moment de imaturitate istorica in viata nepotului ei, Harry. Acesta este, se pare, si motivul pentru care ea si-ar fi oferit, inca de la inceput, suportul in cazul in care lucrurile nu merg cum ei au planuit.

FOTO Meghan Marklea implinit 39 de ani. Ce mesaj i-a transmis regina Elisabeta a II-a

Sotia printului Harry al Marii Britanii, Meghan Markle, a aniversat astazi, 4 august, varsta de 39 de ani. Regina Elisabeta a fost prima din familia regala care i-a transmis public un mesaj de felicitare.

Numele cainelui adoptat de printul Harry si Meghan Markle face furori in Romania. Cum au ajuns sa-l numeasca asa

Misterul numelui printului Harry si al cainelui Meghan Markle a fost dezvaluit in sfarsit. Dupa ce Meghan a fost nevoita sa lase in urma iubitul sau caine Bogart in grija unor prieteni foarte buni din Canada, cuplul regal a adoptat un Labrador negru in august 2018. Si acum, dupa doi ani si multe speculatii inexacte .

Printul Harry si Meghan Markle au adoptat un caine. Numele ales pentru el este unul vulgar

Printul Harry si Meghan Markle au adoptat un labrador negru in vara lui 2018, la scurt timp dupa ce s-au casatorit, insa, pana acum, numele acestuia a fost un mister. in cele din urma cei doi l-au.

Dupa 5 luni de izolare, Regina Elisabeta a II-a a plecat in VACANTA! Ce destinatie a ales si de ce protectie speciala are parte

Dupa luni de izolare, Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip au plecat la Castelul Balmoral, unde vor petrece vacanta de vara, asa cum se intampla in fiecare an. Plecarea a fost intarziata din cauza.

Harry si Meghan au adoptat un labrador negru si l-au numit Pula. Numele are o semnificatie deosebita pentru cei doi

Printul Harry 35 de ani) si Meghan Markle 39 de ani)si-au numit labradorul negru, adoptat imediat dupa casatorie, Pula. Numele a fost inspirat din prima calatorie a cuplului in Botswana in urma cu patru ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )