Libnet.ro
UNICEF

22:00

Replica lui Selly dupa ce a fost amendat pentru petrecerea de ziua sa: Legea e foarte stupida si nu se aplica pentru toti Ireal cata ipocrizie exista in Romania

Adevărul Adevărul,
Replica lui Selly dupa ce a fost amendat pentru petrecerea de ziua sa: Legea e foarte stupida si nu se aplica pentru toti Ireal cata ipocrizie exista in Romania

Vloggerul Selly, pe numele real Andrei Selaru, a publicat pe contul sau de YouTube un material video in care vorbeste despre amenda primita de la politie in urma petrecerii de ziua sa. Vedeta spune ca legea este foarte stupida deoarece cluburile sunt pline si regulile nu se aplica pentru toata lumea la fel. continuă pe Adevărul

Reactia lui Selly dupa ce a fost amendat pentru petrecerea de ziua sa

Vloggerul Andrei Selaru, alias Selly, a publicat pe contul sau de YouTube un material video in care vorbeste despre amenda primita de la politie in urma petrecerii de ziua sa.

Vloggerul Selly, primele explicatii dupa amenda primita la petrecerea sa: Legea e foarte stupida. Este ireal cata ipocrizie exista in tara asta (VIDEO)

Vloggerul Selly si-a serbat ziua de nastere, sambata seara, intr-un local din judetul Ilfov, alaturi de mai multi prieteni. El a fost amendat de politistii din Ilfov, pentru nerespectarea masurilor sanitare.

Replica incredibila a lui Selly dupa scandalul momentului: Cata ipocrizie, e o idiotenie

Scandalul momentului privind petrecerea data de Andrei Selaru, alias Selly, ia o intorsatura neasteptata dupa ce el insusi a explicat pe canalul sau de YouTube tot ce s-a intamplat acolo, precum si masurile de siguranta pe care si le-a luat anticipat. Ce spune Selly despre legile din Romania Unul dintre cei mai iubiti vloggeri din .

Prima reactie a lui Selly dupa petrecerea cu manele organizata in plina pandemie. Ce a spus influencerul

VloggerulSellysi-a serbat ziua de nastere, sambata seara, intr-un local din judetul Ilfov,alaturi de mai multiprieteni. Ulterior, vloggerul craiovean a fost amendat de politistii.

Cum a fost surprins Selly dupa scandalul cu Tzanca Uraganu. Ce s-a intamplat la Politie. FOTO EXCLUSIV

Selly a schimbat recent prefixul, iar varsta de 20 de ani nu putea ramane necelebrata. Prezentatorul de la Prima TV a dat o petrecere privata, unde si-a chemat iubita, cei mai buni prieteni si cativa manelisti de renume pentru a intretine fundalul sonor. Cheful s-a lasat cu amenzi, fiindca restrictiile au fost uitate, Politia .

Barbat mort de 2 ani, amendat pentru ca a iesit dupa ora 23. Explicatia revoltatoare a Politiei

Nu de putine ori au fost cazurile unor erori, unele devenind de-a dreptul hilare. Cazul din Rasnov poate intra in categoria erorilor hilare, dar si in categoria Dorel. Asta dupa ce un barbat mort de doia ani a fost amendat de politie. Eroarea unui politist devenita virala Conform normelor de pandemie in vigoare, dupa ora .

Peste 1,4 miliarde de euro din fonduri europene au fost folosite pentru gestionarea coronacrizei in Romania

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a declarat, sambara, la dezbaterile din comisiile reunite de buget-finante pe tema bugetului, ca peste 1,4 miliarde de euro, fonduri europene, au fost utilizate pentru combaterea pandemiei COVID-19.

Ministrul Educatiei, despre petrecerea lui Selly: Sunt aspecte contradictorii pentru ca am vazut si alte actiuni, foarte responsabile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a comentat luni seara subiectul petrecerii organizate de vloggerul Selly. Tanarul, extrem de cunoscut in randul adolescentilor, s-a ales cu o amenda dupa ce si-a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )