Libnet.ro
UNICEF

11:30

Richard Gere s-a insurat in mare secret! Cine este sotia lui!

ADPM ADPM,
Richard Gere s-a insurat in mare secret! Cine este sotia lui!

Richard Gere, de 68 de ani, s-a insurat cu iubita lui, Alejandra Silva. Cununia civila a fost secreta, cei doi planuind sa organizeze o petrecere de nunta, alaturi de familie si prieteni, pe 6 mai. continuă pe ADPM

Richard Gere s-a casatorit in secret cu activista Alejandra Silva, in varsta de 35 de ani: Am gasit viata linistita si fericita pe care am cautat-o intotdeauna FOTO

Richard Gere s-a casatorit in secret cu Alejandra Silva, o activista si femeie de afaceri din Spania, cu care are o relatie din anul 2015.

S-a zdrobit de asfalt. Accident GROAZNIC in Timis. Cine este motociclistul care a fost spulberat pe sosea

Un motociclist, in varsta de 30 de ani, a murit, duminica dupa-amiaza, la iesirea din Remetea Mare spre Timisoara, dupa ce s-a lovit de o masina a carei soferita a schimbat directia de mers fara sa se.

BOMBA! Cine este noul milionar cu afaceri de succes cu institutii din Prahova?

Profilul expus mediului politic administrativ si de afaceri chiar de subiectul acestui articol este tanar IT-st, ofiter SRI, milionar in euro, principalul hobby fiind managementul firmei Rosal, serviciu pe care il.

PSD nu se lasa: Vrea sa schimbe legile sigurantei nationale. SURPRIZA! Cine este presedintele Comisiei speciale

PSD nu se lasa. Marti a avut loc prima sedinta a Comisiei speciale de modificare a legilor in domeniul securitatii nationale. Misiunea acesteia este de a rescrie legile securitatii nationale, iar in frunt.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )