Libnet.ro
UNICEF

09:15

S-A AFLAT! Cine este principalul favorit la castigarea Romanii au talent! A cucerit pe TOATA LUMEA (VIDEO)

B1 B1,
S-A AFLAT! Cine este principalul favorit la castigarea Romanii au talent! A cucerit pe TOATA LUMEA (VIDEO)

Ema Stoian, in varsta de doar 10 ani, pasionata de gimnastica ritmica si dans contemporan, pare a fi favorita sa castige Romanii au talent, potrivit dezvaluirilor facute de CanCan. continuă pe B1

Sinteza zilei. Iuliana Tudor, raspuns minunat pentru baietelul ei cand a intrebat-o cine este Dumnezeu

Realizatoarea TV Iuliana Tudor a povestit, miercuri, la Sinteza zilei, ce i-a raspuns fiului ei, atunci in varsta de doar 5 ani, cand a intrebat-o cine este Dumnezeu. Citeste si: Sinteza zilei. Dan Negru,.

Cine este adolescenta internata la Botosani cu meningita meningococica: Are 16 ani si are domiciliul in Italia. Tanara raspunde bine la tratament

Adolescenta internata la Spitalul Judetean din Botosani cu suspiciunea ca ar fi contactat meningita meningococica are 16 ani. Ea are domiciliul in Italia si se afla in vizita in oras, potrivit epidemiologului sef al Directiei de Sanatate Publica Botosani, medicul Irina Alecu. Tanara se afla sub tratament cu antibiotice si raspunde bine la acesta. Meningita meningococica este forma fulminanta a bolii, care a ucis-o, saptamana trecuta, pe adolescenta de 18 ani, eleva a Colegiului Gheorghe Lazar din Capitala, in doar cateva ore.

GAME OF THRONES SEZ 8 EP 2 ONLINE SUBTITRAT ROMANA. Cine este singura romanca din serial

Octavia Selena Alexandru are doar 17 ani si este singura romanca de pe platourile de filmare ale serialului-fenomen Game Of Thrones. Scena a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )