Libnet.ro
UNICEF

10:45

S-a maritat cea mai sexy femeie din lume

ADPM ADPM,
S-a maritat cea mai sexy femeie din lume

Emily Ratajkowski, cea considerata de multi drept cea mai sexy femeie din lume, s-a maritat. Rapid, fara a avea o relatie de lunga durata. Iata cine este alesul! . continuă pe ADPM

Unde se afla cea mai frumoasa plaja din lume

Cea mai frumoasa plaja din lume se afla in insulele Turks si Caicos. Celebrul site de calatorii TripAdvisor a premiat acest colt de Paradis din Caraibe, dupa ce turisti din toata lumea au vorbit despre el la.

Nu suntem deloc cea mai corupta tara din lume

Majoritatea tarilor din lume inregistreaza progrese nesemnificative sau deloc in ceea ce priveste eliminarea coruptiei, in timp ce analizele arata ca jurnalistii si activistii din tarile corupte isi risca viata in fiecare zi pentru libertatea de exprimare, potrivit raportului privind indicele de perceptie a coruptiei IPC) in 2017, elaborat de organizatia Transparency International TI).

Faze tari: Asta e cea mai scumpa margarita din lume. Costa cat un apartament; O particula misterioasa detectata deasupra unor insule din Alaska 'nu provine dintr-o sursa naturala';Ultima moda: sprancene in coada de peste

Nuntile din Rusia, nebunia-unicat care si-a castigat locul in istoria online-ului. Probabil ati mai vazut fotografii virale de la nuntile rusilor, dar cele care au fost incarcate acum reprezinta o borna in materie. Nimic din ceea ce. Poti scana carti de vizita cu telefonul si sa le transformi in contacte. In functie de numarul de persoane noi cu care interactionezi in fiecare saptamana, ar fi bine sa stii cum scanezi carti de vizita si le transformi in.

VIDEO+FOTO Cel mai greu om din lume tocmai a slabit 250 de kilograme

Juan Pedro Franco detinea titlul de cel mai greu om din lume: cantarea nu mai putin de 595 de kilogr.

Medicii din India au extirpat cea mai mare tumoare din lume

Chirurgii din orasul indian Mumbai au declarat joi, ca tumoarea celebrala masiva de 1,87 kilograme, pe care au indepartat-o in data de 14 februarie, este cea mai mare tumoare pe creier inregistrata vreodata, relateaza AFP.

Cel mai in varsta chirurg din lume are 90 de ani si nu se gandeste la pensionare

Alla Ilinichna Levushkina lucreaza de 68 de ani cu bisturiul si este cel mai longeviv chirurg din Ru.

Cati bani face cea mai bogata primarie din tara. De unde incaseaza cele mai mari sume

Potrivit bugetelor prezentate in ultimii ani de primaria Miroslava din Iasi, veniturile proprii ale localitatii sunt si de cinci ori mai mari decat ale altor comune din judet.

Legendara actrita Jane Seymour a pozat pentru Playboy la 67 de ani: Ma simt mai sexy acum decat in tinerete FOTO

Actrita britanica Jane Seymour a devenit, la 67 de ani, cea mai in varsta femeie care a pozat pentru revista Playboy, dovedind o data in plus ca senzualitatea nu are nicio legatura cu varsta.

Faze tari:Motivul pentru care oamenii nu au blana ca maimutele;Cazul socant al adolescentului care depune oua ca o pasare;Cea mai mare tumoare pe creier din lume, extirpata de medicii din India

Cea mai mare tumoare pe creier din lume, extirpata de medicii din India. Chirurgii din orasul indian Mumbai au extirpat o tumoare pe creier de 1,87 kilograme. Cazul socant al adolescentului care depune oua ca o pasare. Tatal sau sustine ca in doar doi ani, baiatul sau a facut 20 de oua.

O echipa de medici a extirpat cea mai mare tumoare pe creier din lume

Chirurgii din orasul indian Mumbai au extirpat o tumoare pe creier de 1,87 kilograme de la un barbat de 31 de ani, aceasta fiind, in opinia specialistilor respectivi, cea mai mare tumoare cerebrala din.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )