Libnet.ro
UNICEF

21:00

Salarii record pentru actorii din Game of Thrones in ultimul sezon!

ADPM ADPM,
Salarii record pentru actorii din Game of Thrones in ultimul sezon!

Serialul fenomen Game of Thrones a ajuns la ultimul sezon. Iar daca pentru fanii productiei acesta este un motiv de tristete, pentru actori este unul de bucurie, intrucat salariile lor au atins sume record! Iata cat castiga acestia! . continuă pe ADPM

Lupii gigant din Florida care arata precum cei din Game of Thrones (VIDEO)

Un sanctuar pentru lupi din Florida gazduieste doi dintre cei mai mari lupi cunoscuti, arata MSN. De fapt, lupii sunt atat de mari, incat seamana izbitor cu cei din serialul Game of Thrones cunoscuti si.

Actorii din Salvati de Clopotel s-au reunit dupa 30 de ani! Ii mai tii minte?

Cei mai indragiti actori din serialul fenomen Salvati de Clopotel, care facea furori la inceputul anillor 90, s-au reunit dupa 30 de ani! Iata-i cum arata in prezent! .

VIDEO O angajata a Politiei Cluj care seamana cu Emilia Clarke este Khaleesi intr-un clip de atentionare inspirat din Game of Thrones

Politia Cluj a realizat un clip de atentionare in privinta pericolelor nerespectarii limitelor de viteza inspirat din Game of Thrones. Khaleesi in uniforma isi cheama dragonii cu girofar pentru a opri un tanar care goneste pe strazile din Cluj-Napoca.

Dan Bucsa, Unicredit Bank: De ce are Romania salarii mici? Pentru ca structura economiei se preteaza la salarii mici

Lipsa atragerii investitiilor straine si a sustinerii sectorului privat sunt principalele cauze care duc la un nivel scazut al salariilor in mediul privat din tara noastra, considera Dan Bucsa, economistul-sef Unicredit Bank pentru Europa Centrala si.

Nou record pentru cel mai lung frame din istorie la Crucible!

Englezul Gary Wilson s-a calificat in turul secund la Campionatul Mondial de snooker gazduit de teatrul Crucible din Sheffield dupa un meci dramatic impotriva belgianului Luca Brecel.

Erdogan invinovateste Franta pentru genocidul din Rwanda, dupa ce Parisul a dat lectii Turciei pe subiectul genocidulului armean

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a criticat miercuri pe cei care dau lectii Turciei cu privire la genocidul armean, inclusiv pe Franta, pe care a acuzat-o ca este responsabila de genocidul din Rwanda, scrie AFP.

[P] Cum sa faci lucruri pentru Romania din Parlamentul European?

A fost intotdeauna dificil sa explici ce se intampla acolo, la Bruxelles, si ce legatura are Parlamentul European cu Romania. Faptul ca oamenii nu manifesta un interes crescut pentru alegerile europarlamentare arata si mai mult ca nu s-a vorbit suficient pe acest subiect. Sunt in Parlamentul European de 12 ani si vreau sa lamuresc cateva lucruri.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,329 seconds )