Libnet.ro
UNICEF

11:30

Scrisoarea emotionanta lasata de Edith Gonzalez fiicei ei: Pana la urma, suntem praf de stele

Adevărul Adevărul,
Scrisoarea emotionanta lasata de Edith Gonzalez fiicei ei: Pana la urma, suntem praf de stele

Actrita mexicana Edith Gonzalez, care a murit la varsta de 54 de ani, pe 13 iunie, din cauza cancerului ovarian, i-a lasat o scrisoare emotionanta fiicei ei, Constanza 14 ani). continuă pe Adevărul

Edith Gonzalez a murit. Actrita a luptat cu cancerul pana in ultima clipa: Mai am multe lupte de dus, multe zambete de impartit, multa arta de admirat

Edith Gonzalez, indragita actrita de telenovele, de origine mexicana, s-a stins din viata la doar 54 de ani. Actrita fusese diagnosticata cu cancer din 2016. Vestea trista a fost transmisa.

Edith Gonzalez a fost inmormantata. Discursul tinut de mama actritei VIDEO

Edith Gonzalez, una dintre cele mai iubite actrite de telenovele din lume, care a murit la varsta de 54 de ani in urma unui cancer ovarian, a fost inmormantata.

Ultimul mesaj al actritei Edith Gonzalez. Prietena ei a dezvaluit singura dorinta pe care o avea inainte de a muri

Edith Gonzalez, una dintre cele mai iubite actrite de telenovele din lume, a murit la varsta de 54 de ani in urma unui cancer ovarian. in ultimul sau mesaj public, vedeta ii indemna pe oameni sa iubeasca viata si sa se bucure de fiecare clipa. Una dintre prietenele sale a dezvaluit si care a fost ultima dorinta a actritei.

Actrita Edith Gonzalez, plansa de familie si de fanii din toata lumea. Detalii nestiute din spatele tragicului eveniment

Edith Gonzalez, indragita actrita de telenovele, de origine mexicana, s-a stins din viata la doar 54 de ani. Actrita fusese diagnosticata cu cancer din 2016. A lasat in urma un sot si o fiica de.

in ce telenovela romaneasca a jucat Edith Gonzalez alaturi de Gheorghe Dinica. Imagini unice

Cunoscuta actrita Edith Gonzalez a fost de-a dreptul adorata in rolurile de telenovele. Multi dintre fanii sai au fost uimiti sa o vada jucand alaturi de Gheorghe Dinica, intr-o productie romaneasca. Edith Gonzalez a jucat intr-o telenovela romaneasca Romanii o stiau foarte bine pe actrita din Mexic din telenovelele de renume precum: Salome, Dona Barbara .

Ultimele imagini cu actrita Edith Gonzalez in viata. Cum ajunsese sa arate din cauza bolii

Una dintre cele mai cunoscute actrite de telenovele s-a stins din viata in cursul zilei de joi, 13 iunie. Ultimele imagini cu aceasta i-au ingrijorat pe fani. Ultimele imagini cu Edith Gonzalez in viata Edith Gonzales a murit ieri, 13 iunie, la varsta de 54 de ani. Anuntul dureros a fost facut de catre Joaquin .

Edith Gonzalez a murit. Actrita din telenovela Salome a fost rapusa de o boala cumplita

Edith Gonzalez, celebra actrita din telenovela Salome, a murit la varsta de 54 de ani. Medicii au diagnosticat-o cu cancer ovarian in anul 2016 si, dupa o lupta cumplita cu boala, s-a stins din viata pe 13 iunie la un spital din Mexico City. Edith Gonzalez a murit la varsta de 54 de ani Jurnalistii .

Boala care a omorat-o pe Edith Gonzalez

Edith Gonzales, actrita mexicana remarcata in telenovele de succes, printre care si Salome, a murit joi rapusa de o boala crunta. Iata despre ce a fost vorba.

Doliu urias in lumea telenovelelor! Actrita Edith Gonzalez, vedeta din serialul Inima salbatica, a murit la 54 de ani

Este doliu urias in lumea telenovelelor!Actrita Edith Gonzalez, vedeta din serialul Inima salbatica si Salome, a murit la 55 de ani. Gonzalez a fost diagnosticata cu cancer ovarian in 2016.

Imagini de arhiva cu Edith Gonzalez in Romania: a jucat in Inima de tigan si a dansat cu Mihai Petre la Dansez pentru tine

Regretata Edith Gonzalez a vizitat Romania in aprilie 2007, unde a aparut intr-un episod special din telenovela Inima de Tigan, difuzata de postul Acasa TV. De asemenea, actrita mexicana a a avut o aparitie speciala in show-ul Dansez pentru tine, de la Pro TV.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )