Libnet.ro
UNICEF

13:45

Simona Halep, declaratii emotionante despre viitorul copil: Cred ca o sa depaseasca orice senzatie pe care am avut-o eu in tenis

B1 B1,
Simona Halep, declaratii emotionante despre viitorul copil: Cred ca o sa depaseasca orice senzatie pe care am avut-o eu in tenis

Simona Halep este o femeie implinita, iar una dintre cele mai mari dorinte pe care sportiva le are acum este sa devina mama. in varsta de 29 de ani, Halep se bucura de un succes de proportii in tenis, sind. continuă pe B1

Ce a spus Simona Halep despre un copil cu Toni Iuruc. Reactia superba a sportivei

Simona Halep a atins din nou unul din subiectele sensibile despre care nu vorbeste deloc des. Ce a spus sportiva despre un copil cu Toni Iuruc? Reactia campioanei noastre i-a emotionat pe fanii ei care abia asteapta sa o vada in aceasta postura. Simona Halep, despre un copil cu Toni Iuruc. Reactia sportivei Simona Halep .

Simona Halep, interviu senzational in carantina. A fost singura care a acceptat: doar acolo se putea intampla asa ceva

Simona Halep vine cu dezvaluiri impresionante pentru fanii ei. Ce marturii deosebite a facut celebra sportiva in cadrul unui interviu in carantina? Ce a acceptat campioana noastra sa faca? Simona Halep, detalii despre o aventura pe cinste. Ce provocare a acceptat sportiva? Surpriza uriasa pentru fanii celebrei jucatoare de tenis de la noi. Simona Halep .

Legatura secreta dintre Simona Halep si Cosmin Olaroiu s-a aflat abia acum: Conjunctura neplacuta

Cosmin Olaroiu, in varsta de 51 de ani, este tehnicianul chinezilor de la Jiangsu Suning. El a amintit despre un episod in care a ajutat-o mult pe sportiva romanca Simona Halep, in varsta de 29 de ani si numarul 2 WTA. Legatura secreta dintre Simona Halep si Cosmin Olaroiu s-a aflat abia acum Cosmin Olaroiu .

Miracolul romanesc - Ce a scris presa franceza despre un meci istoric disputat de Simona Halep la Australian Open

Miracolul romanesc reusit de Simona Halep impotriva americancei Lauren Davis in 2018, in turul 3 de la Australian Open, a fost inclus de site-ul eurosport. fr intr-un top 50 al meciurilor de la acest turneu de Grand Slam, pe pozitia a 31-a.

WTA a anuntat clasamentul oficial. Schimbari majore: cum sta Simona Halep

Anul 2021 incepe cu una din cele mai importante competitii sportive, Australian Open. Simona Halep este deja in cantonamentul austalian si se pregateste de un nou sezon competitional, marcat, din pacate, de pandemie. WTA a anuntat noile modificari competitionale, dar si clasamentul la inceput de an 2021. Ce aduce anul 2021 pentru Simona Halep Pentru .

Alerta mare la Australian Open, unde e Simona Halep acum. Ce s-a intamplat in Adelaide

Nici nu a inceput primul turneu al anului de Grand Slam, ca organizatorii au fost pusi deja in fata unei crize incredibile. Este alerta la Australian Open, unde e Simona Halep acum. Iata ce s-a intamplat in Adelaide. Probleme mari la Australian Open Este alerta la Australian Open, unde e Simona Halep acum. Oficialii primului .

Simona Halep, acuzata grav in Australia. De ce este favorizata romanca

Pe 8 februarie se da startul la Australian Open 2021 in conditii de restrictii si carantina. Oficialii turneului deja au probleme, avand in vedere cazurile de infectii depistate. in afara de asta, tot mai multe voci acuza de tratament preferential anumiti participanti la turneu. Printre acestia, in lista se regaseste si numele Simonei Halep. Acuzatii .

Ce nu ar trebui sa faca Simona Halep si ceilalti jucatori de top carantinati la Adelaide: Pentru a nu spori frustrarile

Simona Halep face parte din grupul select al vedetelor circuitului mondial de tenis, acesti sportivi fiind aflati in carantina la Adelaide, in conditii mult superioare colegilor de circuit de la Melbourne.

Simona Halep, dialog inedit la radio in Australia: Doi prezentatori au urcat pe acoperisul unei cladiri pentru a vorbi cu sportiva, aflata intr-o carantina stricta la Adelaide (VIDEO)

Simona Halep a ajuns recent in Australia pentru primul turneu de grand slam din acest an, insa deocamdata se afla, pentru 14 zile, in carantina la Adelaide. Desi nu poate parasi camera de hotel, jucatoarea de.

VIDEO Doi jurnalisti s-au urcat pe acoperis pentru a dialoga cu Simona Halep, aflata intr-o carantina stricta la Adelaide

Simona Halep a dialogat de la balconul hotelului cu doi prezentatori australieni de emisiuni radio, care s-au urcat pe acoperisul postului aflat vizavi de locul in care sunt in carantina unii dintre cei mai buni jucatori de tenis din lume, la Adelaide.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )