Libnet.ro
UNICEF

22:15

SOC in Televiziune! CABRAL a FUGIT din Romania? MESAJ cutremurator postat de VEDETA PRO

B1 B1,
SOC in Televiziune! CABRAL a FUGIT din Romania? MESAJ cutremurator postat de VEDETA PRO

Celebrul moderator de televiziune Cabral a prezentat pe blogul personal o recomandare privind locul ideal pentru a petrece timpul liber si pentru a fugi de aglomeratia din marile orase ale Romaniei. Este vorba des. continuă pe B1

SOC in lumea mondena: O cunoscuta STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

Restrictioneaza importurile de carne de porc din Romania

Autoritatea Federala Sanitara Veterinara din Rusia Rosselkhoznadzor) a anuntat, ieri, ca a introdus restrictii temporare cu privire la importurile de porci vii, carne de porc si produse continand carne de porc din Romania, ca urmare a epidemiei de pesta porcina, informeaza Agerpres.

Bancile din Romania au obtinut, in primele trei luni ale anului, un profit de 1,78 miliarde de lei, mult peste T1 2017

Bancile din Romania au obtinut, in primul trimestru al acestui an, un profit net de 1,78 miliarde de lei, cu 43,6% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut, reiese din datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). De unde provine.

Asociatia Societatilor Financiare din Romania si-a ales o noua conducere. UniCredit preia fraiele, avand membri in pozitiile cheie

Asociatia Societatilor Financiare din Romania ALB), asociatie profesionala care reprezinta industriile de leasing si credit de consum IFN, si-a ales o noua conducere. Mircea Cotiga foto), CEO al UniCredit Leasing, a fost desemnat presedinte ALB, iar.

O apreciata STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

Radu Banciu: Tinerii din Romania nu stiu ca drumul lor merge spre nicaieri. in Europa occidentala, un salariu sub 1.200 de euro este considerat la limita salbaticiei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitorul tinerilor din Romania, sustinand ca acestia vor ajunge sa traiasca la limita saraciei. ii vad pe.

Unul dintre cei mai cunoscuti realizatori TV din Romania, AMENDA URIASA primita in Paris. Ce greseala a facut

Celebrul realizator de televiziune Dan Negru a fost amendat de politistii din Paris cu 135 de euro, pentru ca a fost prins ca statea pe telefon, la volan. Am platit 135 de euro amenda in Paris pentru ca.

O CELEBRA VEDETA din Romania, SOCATA dupa accidentul CUMPLIT din UNGARIA! A facut anuntul TRIST

O cunoscuta vedeta a reactionat extrem de dur dupa cumplitul accident din Ungaria, in urma caruia au murit noua romani. Actrita Nuami Dinescu a publicat un mesaj plin de revolta si.

Investitorii nu vor mai fi atrasi de fiscalitatea scazuta din Romania

Competitia fiscala se inteteste, dupa ce opt state UE au redus cotele de impozit pe profit incepand din 2017, pentru a atrage investitori. Astfel, tara noastra va putea miza tot mai putin pe avantajul fis-calitatii si va avea nevoie si de alte atuuri, potrivit unei analize realizate de firma de consultanta si audit Deloitte Romania.

Stare de alerta in mai multe localitati din Romania. Oamenii au fost invadati de lacuste

Este stare de alerta in Harghita, dupa ce lacustele au invadat peste 1. 000 de hectare de culturi din trei localitati. Ministerul de Interne a declarat la solicitarea Comitetului Judetean pentr Situatii de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )