Libnet.ro
UNICEF

08:00

I se spune RAZBUNATORUL! Ce i-a facut STEFAN BANICA JR. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE!

B1 B1,
I se spune RAZBUNATORUL! Ce i-a facut STEFAN BANICA JR. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE!

Victorie in instanta pentru Stefan Banica Jr. El a fost dat in judecata de Camelia Constantinescu, mama unuia dintre copiii sai, care voia o pensie alimentara mai mare. continuă pe B1

Ce a facut fetita Andreei Marin cand l-a vazut pe baietelul lui Stefan Banica Jr. A povestit emotionata

Sotia lui Stefan Banica Jr a nascut, saptamana trecuta, un baietel care a primit numele Alexandru. Violeta, fata pe care artistul o are cu Andreea Marin, a mers sa isi vada fratiorul vitreg, iar fosta Zana a surprizelor a povestit care a fost prima reactie. Andreea Marin a marturisit emotionata ca Violeta astepta cu drag [] .

ANUNTUL TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret STEFAN BANICA JR....

Stefan Banica Jr. pare sa aiba ceva probleme financiare. Firma prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic are datorii mari la stat. in 2017, cantaretul avea.

Singura fotografie in care Stefan Banica apare alaturi de fratele lui, care a murit intr-un accident

Este unul dintre cei mai mari artisti pe care i-a avut Romania, a parut intotdeauna ca duce o viata frumoasa, lipsita de griji si ca este mereu fericit, insa Stefan Banica ascunde o drama foarte mare.

Totul e ADEVARAT! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica Jr.: AM PIERDUT...

Stefan Banica Jr. nu concepe sa fie departe de familia sa de sarbatori. Artistul a marturisit ca oriunde s-ar afla face tot posibilul pentru a ajunge sa fie alaturi de familia sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )