Libnet.ro
UNICEF

17:00

De ce nu a trimis Regina Elisabeta mesaj de condoleante pentru Regele Mihai?

ADPM ADPM,
De ce nu a trimis Regina Elisabeta mesaj de condoleante pentru Regele Mihai?

Desi sunt veri indepartati, Regina Elisabeta nu a transmis pana acum niciun mesaj oficial de condoleante pentru Regele Mihai, odata ce acesta a trecut in nefiinta saptamana trecuta. continuă pe ADPM

Ultima slujba in Elvetia, pentru Regele Mihai

Ultima slujba la Aubonne pentru Regele Mihai se va face duminica seara. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi scos de la resedinta din Aubonne si dus la Lausanne, potrivit.

FOTO Omagiul dubasilor din Savarsin pentru Regele Mihai. Cu capetele plecate, au venit din nou la poarta castelului regal

Cu capetele plecate si cu ochi in lacrimi, dubasii care altadata il colindau pe Regele Mihai I au poposit la Castelul de la Savarsin pentru a-i aduce un ultim omagiu.

FOTO VIDEO Miting PSD, pentru Regele Mihai, la Craiova. Mii de oameni i-au adus un ultim omagiu fostului suveran

Mii de oameni s-au adunat duminica dimineata in Piata Tricolorului din Craiova, pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. in centrul orasului se afla o statuie a fostului suveran.

FOTO VIDEO Miting PSD pentru Regele Mihai la Craiova. Social-democratii au depus flori la statuia fostul suveran

Mii de oameni s-au adunat duminica dimineata in Piata Tricolorului din Craiova, pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. in centrul orasului se afla o statuie a fostului suveran.

Miting PSD pentru Regele Mihai la Craiova. Social-democratii au depus flori la statuia fostul suveran FOTO VIDEO

Mii de oameni s-au adunat in aceasta dimineata in Piata Tricolorului, din Craiova, pentru a aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. in centrul orasului se afla o statuie a fostului suverna.

Omagiu pentru Regele Mihai. Depuneri de coroane in prima zi de doliu national la statuia Majestatii Sale

In prima zi de doliu national, joi, 14 decembrie, calarasenii sunt asteptati sa pastreze un moment de reculegere si sa depuna coroane la statuia Regelui Mihai, situata in Parcul Central si inaugurata pe 9 mai 2011, in prezenta Majestatii Sale.

Cat aur a luat din tara Regele Mihai la plecarea in exil: Imagini rare cu fostul suveran din momentul in care a parasit Romania (VIDEO)

Exil este un cuvant pe care intotdeauna Regele Mihai l-a pronuntat cu mare durere. Dupa abdicarea fortata din 30 decembrie 1947, fostul suveran a fost trimis in exil, unde a trebuit s.

Biserica Ortodoxa, explicatia pentru care Regele Mihai va fi inmormantat pe intuneric

Regele Mihai va fi inmormantat pe intuneric. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a vorbit la un post de televiziune despre faptul ca Regele Mihai va fi.

Aceste fotografii colorizate ti-l arata pe regele Mihai in copilarie si tinerete

Regele Mihai a murit pe 5 decembrie, ora 13, la resedinta sa din Elvetia. Avea 96 de ani si a condus Romania in perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Acum ai ocazia sa vezi cum era in copilarie si tinerete in cateva fotografii vechi colorizate. Regele Mihai este ultima mare personalitate a istoriei Romaniei din [].

Nu s-a mai pomenit niciodata, in istorie, asa ceva. REGELE MIHAI I va fi inmormantat PE iNTUNERIC. Marea CIUDATENIE a funeraliilor regale

Regele Mihai va fi inmormantat, sambata, 16 decembrie 2017, la ora 18. Slujba de ingropare a Regelui Mihai I va avea loc in Noua Catedrala de la Curtea de.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )