Libnet.ro
UNICEF

11:15

Trump, acuzat din nou de agresiune sexuala, de catre un fost model: Si-a bagat limba in gatul meu, iar eu il respingeam

Adevărul Adevărul,
Trump, acuzat din nou de agresiune sexuala, de catre un fost model: Si-a bagat limba in gatul meu, iar eu il respingeam

Un fost manechin, Amy Dorris, il acuza, intr-un interviu acordat cotidianului britanic The Guardian, pe presedintele american Donald Trump ca a agresat-o la New York, in timpul unui turneu US Open, in septembrie 1997, pe cand avea 24 de ani. continuă pe Adevărul

Donald Trump este vizat de o noua acuzatie de agresiune sexuala: M-am simtit violata

Presedintele american, Donald Trump, a fost acuzat, joi, de un fost model de o agresiune sexuala, transmite agentia de stiri AFP. Donald Trump, acuzat ca a agresat sexual un fost.

Donald Trump, acuzat de agresiune sexuala. Ce i-a facut unui model: Eram prinsa in capcana

In cadrul unui interviu pentru cotidianul britanic The Guardian, un fost model il acuza pe presedintele Statelor Unite Donald Trump ca a agresat-o la New York, in timpul unui turneu US Open. Donald Trump acuzat de agresiune sexuala Fostul model, Amy Dorris sustine ca, in septembrie 1997, pe cand avea 24 de ani, actualul presedinte .

Covid-19 la PRO TV, din nou! Ce super-vedeta s-a imbolnavit: emisiunea i-a fost anulata

Un nou caz de COVID-19 la PRO TV! Una dintre cele mai asteptate emisiuni a fost anulata dupa ce prezentatorul a fost depistat pozitiv. Iata despre cine este vorba! Vedeta PRO TV, infectata cu noul COVID-19 Filmarile pentru Visuri la cheie au fost intrerupte dupa ce Dragos Bucur a fost depistat pozitiv cu noul COVID-19.

E insarcinata din nou! Cantareata a facut anuntul cu o poza cu burtica de gravida

O cunoscuta cantareata le-a facut o surpriza de proportii celor care o urmaresc pe retelele de socializare! Solista le-a ascuns sarcina o buna perioada, iar acum fanii ei s-au trezit peste noapte cu o fotografie cu aceasta cu burtica de graviduta la vedere. Despre cine este vorba? O cunoscuta cantareata este din nou insarcinata! O .

Dani Mocanu are, din nou, probleme cu legea. Ce s-a intamplat acum cu manelistul

Cantaretul de manele, Dani Mocanu, pare sa aiba din nou probleme in relatia cu Politia, acesta ajungand sa ramana fara permisul de conducere pe o perioada de trei luni. Dani Mocanu are, din nou, probleme cu legea Potrivit Wowbiz. ro, Dani Mocanu a ramas fara permisul de conducere pentru trei luni, declarandu-se de-a dreptul ghinionist. Culmea, .

Secretul teribil al unei educatoare. Condamnata pentru 10 crime, femeia urmeaza sa fie din nou judecata

O educatoare din Rusia se afla in inchisoare pentru comiterea a 10 crime, urmand sa fie din nou judecata pentru savarsirea a altor 36 de omoruri, 10 jafuri si 60 de furturi, una dintre victime fiind chiar fina.

Carmen Grebenisan a ajuns din nou la spital. Ce probleme de sanatate are acum

Perioada prin care trece creatoarea de continut Carmen Grebenisan nu este tocmai cea mai buna a ei, avand in vedere starea de sanatate a acesteia. Cu cateva zile in urma aceasta a anuntat ca sufera de o boala cumplita, care ii provoaca dureri chinuitoare si pentru care este nevoita sa tina un regim foarte strict.

VIDEO Am scapat din nou!: Berlusconi a fost externat din spital

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a parasit luni spitalul dupa ce s-a vindecat de coronavirus, afirmand ca a supravietuit celei mai periculoase provocari din viata sa, relateaza Reuters si Washington Post.

ştiri din Monden

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )