Libnet.ro
UNICEF

08:30

ULTIMELE IMAGINI cu Viorel Lis dupa ce sotia sa a facut ANUNTUL tragic (FOTO)

B1 B1,
ULTIMELE IMAGINI cu Viorel Lis dupa ce sotia sa a facut ANUNTUL tragic (FOTO)

Dupa ce Viorel Lis, in varsta de 74 de ani, s-a simtit extrem de rau, iar sotia sa, Oana Lis, a facut declaratii ingrijoratoare despre starea lui de sanatate, cei doi au fost surprinsi, in weekend, la. continuă pe B1

Oana LIS, devastata de DURERE! A facut ANUNTUL CUTREMURATOR despre Viorel: Merg la BISERICA, dau cu TAMAIE, ma ROG pentru el

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit. Starea de sanatate a fostului primar al Capitalei e tot mai precara, iar sotia sa, Oana Lis, pare sa nu mai faca fata.

Viorel Lis, incident neplacut la doua luni de la accidentul cerebral: Unde s-a intamplat totul(VIDEO)

Viorel Lis are inca o stare de sanatate precara dupa accidentul vascular cerebral pe care l-a suferit. Cu toate acestea, fostul primar al Capitalei si sotia lui au plecat intr-o scurta vacanta la.

Oana Lis, DISPERATA: Nu avem alt ajutor din partea NIMANUI. Viorel Lis, in stare CRITICA

Drama fara margini in familia Lis. Oana a dat detalii de ultima ora despre starea de sanatate a lui Viorel Lis. Dupa ce a anuntat ca sotul sau nu mai poate uneori nici sa vorbeasca, Oana Lis a explicat.

S-a AFLAT! Ce PENSIE are VIOREL LIS. Oana l-a dat de gol si a povestit tot: Pe noi NU NE AJUTA NIMENI!

Drama din familia Lis nu este doar una cauzata de probleme de sanatate ale fostului edil al Capitalei, ci si una financiara. Viorel Lis isi permite cu greu sa-si achizitioneze toate medicamentele si sa-si.

TERIBIL... Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de Marcel Toader... (FOTO)

Marcel Toader si-a anuntat fanii ca medicii l-au informat ca va trebui sa aiba o interventie chirurgicala la inima. Din pacate interventia nu mai poate fi amanata, dupa ce anul trecut scandalul.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate, boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila... Ce a decis actorul...

Mihai Bendeac a anuntat publicul ca sufera de o boala incurabila care l-a facut sa caute informatii despre divinitate. Astfel, depresia actorului l-a facut sa ajunga la concluzia ca divinitatea exista,.

Dragnea a facut anuntul despre OUG pentru amnistie si gratiere: Am discutat cu premierul si ministrul Justitiei si...

Liviu Dragnea a reactionat luni seara la informatiile aparute in spatiul public potrivit carora Guvernul va adopta marti o Ordonanta de Urgenta pentru gratiere si amnistie. Liderul PSD a sustinut ca a.

As vrea sa punem capat... BOMBA mondena a explodat: a facut anuntul prin care si-a lasat toti fanii cu gura CASCATA...

A vorbit recent despre dieta pe care o urmeaza si a recunoscut ca nu e deloc asa simplu. Eu as vrea sa pun capat acestui mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosite care spun ca.

in curand vom calatori cu TAXIURILE ZBURATOARE! Producatorul de lux Rolls-Royce a facut ANUNTUL

Calatoriile cu taxiurile zburatoare par tot mai aproape. Producatorul masinilor de lux marca Rolls-Royce a anuntat ca a elaborat planuri pentru un vehicul eVTOL, vehicul zburator capabil de decolare si aterizar.

LOVITURA DURA pentru Cristian Pomohaci! Mitropolia Ardealului a facut ANUNTUL: Abateri pana aproape de erezie

Mitropolia Ardealului a prezentat motivarea deciziei in cazul Cristian Pomohaci si a precizat ca fostu preot a denigrat Biserica prin declansarea si intretinerea unui scandal mediatic fara precedelnt si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )