Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vedetele fac donatii de milioane de dolari pentru a-i sprijini pe cei afectati de Covid-19: suma impresionanta oferita de Oprah Winfrey

Adevărul Adevărul,
Vedetele fac donatii de milioane de dolari pentru a-i sprijini pe cei afectati de Covid-19: suma impresionanta oferita de Oprah Winfrey

Leonardo DiCaprio, Laurene Powell Jobs si Oprah Winfrey au facut joi donatii de milioane de dolari pentru Americas Food Fund, care ii va sprijini pe cei mai afectati de criza sanitara provocata de Covid-19. continuă pe Adevărul

Seful Amazon, donatie de 100 milioane dolari pentru americanii afectati de criza coronavirus COVID-19

Fondatorul si CEO-ul companiei de comert online Amazon urmeaza sa doneze 100 de milioane de dolari unui fond care se ocupa cu sprijinirea persoanelor afectate de situatia economica dificila provocata de pandemia coronavirus COVID-19, in SUA.

Oprah doneaza 10 milioane de dolari pentru victimele Pandemiei de Coronavirus!

Celebra Oprah Winfrey se alatura vedetelor care au facut donatii impresionante in lupta contra Pandemiei Covid-19. Aceasta doneaza 10 milioane de dolari pentru victimele temutului virus.

Dolly Parton a donat 1 milion de dolari pentru a sprijini descoperirea unui tratament pentru Covid-19: mesajul artistei

Starul muzicii country Dolly Parton a donat 1 milion de dolari pentru a sprijini cercetarea in cazul descoperirii unui tratament pentru Covid-19 si ii indeamna pe cei bogati sa ajute la randul lor.

CORONAVIRUS |Presedinta Greciei isi doneaza jumatate din salariu pentru a sprijini lupta impotriva virusului COVID-19

Katerina Sakellaropoulou, noua presedinta a Greciei de pe data de 13 martie, a decis sa doneze jumatate din salariul sau, timp de doua luni, in contextul pandemiei de coronavirus, pentru a sprijini lupta.

Un magazin online rusesc a primit o finantare de 50 milioane dolari de la americani

Unul dintre primele magazine online din Rusia, Ozon. ru, a primit marti o finantare de 50 de milioane de dolari, de la un fond de investitii american. Investitia acordata de fondul american Princeville Capital este sub forma de imprumut convertibil in actiuni, potrivit Reuters.

Coronavirus: Informaticienii din Bulgaria trimisi in somaj tehnic fac gratuit aplicatii digitale pentru spitale

Informaticienii bulgari plasati in somaj tehnic vor inzestra gratuit spitalele publice din tara cu aplicatii digitale pentru a imbunatati procedura de internare a pacientilor diagnosticati cu noul coronavirus, salvandu-si in acelasi timp locurile de munca, au anuntat Guvernul si directorii unor companii din Bulgaria, scrie Agerpres, citand AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )