Libnet.ro
UNICEF

10:45

Veste trista in showbiz... A cedat: Din pacate e vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

B1 B1,
Veste trista in showbiz... A cedat: Din pacate e vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

Mirbela Dauer a anuntat recent ca a renuntat sa isi caute jumatatea, dupa teribila interventie chirurgicala de acum 6 luni. Dupa ce a fost nevoie sa i se extirpe un rinichi, Mirabela a dezvaluit. continuă pe B1

Veste TRAGICA in showbiz, s-a facut parastasul! Antena 1 a confirmat: Din pacate e vorba de indragitul nea Marin...

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Astfel, Gina Pistol, Margherita de la.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta DRAMA zguduie muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a povestit momentele cumplite prin care a trecut. Cantareata de muzica populara si-a vazut moartea cu ochii in timp ce se afla in masina, pe autostrada. Geanina Manea se afla la volan.

Drama TERIBILA in lumea mondena! Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer a facut recent dezvaluiri dureroase despre unele relatii de prietenie care au luat sfarsit. Vedeta a marturisit ca a fost dezamagita de persoanele care i-au fost alaturi doar.

DRAMA TERIBILA la Exatlon: Deschide gura si respira, respira... Din pacate e vorba despre...

Beatrice, concurenta din echipa Razboinicii din sezonul doi al Exatlon, s-a simtit extrem de rau, iar colegii de echipa au fost nevoiti s-o scoata afara, cu tot cu patul in care se afla, implorand-o sa de.

DRAMA fara margini in familia Smiley: E vorba de iubita sa... Din pacate Antena 1 a facut anuntul...

Gina Pistol a primit o veste proasta din partea Antena 1, aceasta fiind inlocuita in cadrul emisiunii Asia Express de catre Liviu Varciu si Andrei Stefanescu. Desi a prezentat prima editie a reality s.

Andreea Marin, iN LACRIMI: Da, din pacate o veste TERIBILA cutremura lumea mondena...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale de pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura.

E ca si mort... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Ambulanta a fost chemata de URGENTA, iar medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de noul cuplu Mihai Bendeac si Delia Matache...

Delia s-a accidentat in culisele X Factor, aceasta cazand in cap. Joaca dintre Mihai Bendeac si Delia a capatat o intorsatura neasteptata, dupa ce jurata a fost accidentata in culise. Delia a sarit.

E DRAMA MOMENTULUI la Exatlon: Deschide gura si respira! Din pacate vestile nu sunt bune: Este vorba despre...

Beatrice, care face parte din echipa Razboinicii din sezonul doi al Exatlon, s-a simtit extrem de rau, iar colegii de echipa au fost nevoiti s-o scoata afara, cu tot cu patul in care se afla, implorand-o.

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au confirmat totul! Din pacate e adevarat: indragitul nea Marin de la Antena 1...

Nea Marin, gazda emisiunii Poftiti la Nea Marin, s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu. in cadrul celui mai recent sezon, Nea Marin si-a gasit nasul, fiind vorba de copilul sau. Astfel, Liviu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )