Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vesti teribile din showbiz! Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragita Mirabela Dauer...

B1 B1,
Vesti teribile din showbiz! Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragita Mirabela Dauer...

A avut un succes imens in muzica, dar nu si in viata personala unde de multe ori a cunoscut tradarea. Cantareata Mirabela Dauera povestit ca de cand a devenit cunoscuta s-a confruntat cu dezamagirile. continuă pe B1

Nu mai putea RESPIRA... Din pacate ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de indragita ANDREEA MARIN, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala delicata. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin.

TRAGEDIE in lumea mondena! Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de indragita interpreta MIRABELA DAUER...

Mirabela Dauer a povestit ca a fost dezamagita de mai multe persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile, mai ales de imagine. Cred ca m-am invatat minte. Eu iubesc.

Veste SOC: Ce se intampla cu Dacia Duster! Anuntul a fost facut in RUSIA...

Dacia Duster a fost nominalizata recent la titlul de masina anului 2019, insa presa din Rusia catalogheaza noua generatie a SUV-ului romanesc drept o dezamagire. Publicatia rusa Rambler considera ca nu exista.

ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de medici, OANA LIS e in lacrimi: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis sunt departe de a se fi incheiat. Potrivit unor dezvaluiri realizate de sotia sa, Oana Lis, fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai.

Da, medicii tocmai au facut anuntul TRIST! Oana Lis PLANGE DEVASTATA: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui, sustine chiar sotia lui, Oana Lis. Oana a mai precizat ca analizele pe care si le-a facut fostul ed.

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: BOALA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA... Ce se va intampla cu X-Factor...

Mihai Bendeac a marturist ca se confrunta cu depresia. Actorul a facut totul public, intr-un mesaj emotionant pe Facebook: NU sunt ateu! Din contra Am studiat cat am putut fizica cuantica. Depresia cu.

CE SCARBOS... OANA LIS a facut anuntul trist, cu lighioana alaturi: Din pacate pentru toti care l-au cunoscut, fostul primar VIOREL LIS...(FOTO)

Isterie pe retelele de socializare! Oana Lis a postat o fotografie care a impartit internetul in doua tabere! Ea a facut publica o imagine in care apare in prim plan un pahar cu vin. Multi dintre.

Nu se mai poate face nimic, situatia e foarte grava! Din pacate medicii au facut anuntul trist: Aceasta e, de fapt, boala reala de care sufera Simona Halep...

La cateva zile dupa ce a implinit 27 de ani, Simona Halep a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, inainte sa mearga la turnee importante. Vestea vine la scurt timp de la declaratia ingrijoratoare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3345 seconds )