Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mondenii alunga ghinionul zilei de marti 13 cu Iulia Vantur, Salman Khan si Mihai Margineanu

Adevărul Adevărul,
Mondenii alunga ghinionul zilei de marti 13 cu Iulia Vantur, Salman Khan si Mihai Margineanu

Marti, 13 mai, zi cu ghinion pentru unii, zi de sarbatoare pentru Mondenii, care promit sa va faca sa uitati de ghinioane, cu o noua editie live plina de veselie a show-ului difuzat de la ora 20. 30 pe Prima TV si pe adevarul. ro. in cadrul emisiunii, cel mai sincer dintre moldoveni este acuzat de inselaciune, asistentele lui Capatos invata sa vorbeasca corect, iar Mihai Margineanu canta si este partas la diverse scenete. continuă pe Adevărul

Marti 13 - Ziua Informarii Preventive. Pompierii vasluieni va indeamna sa preveniti ghinionul

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) s-a raliat initiativei derulata la nivel european, astfel incat, in fiecare zi de marti 13 Ziua informarii Preventive. Desfasurate sub sloganul Preveniti ghinionul, avand ca logo pisica neagra, activitatile urmaresc constientizarea cetatenilor asupra pericolelor la care se pot expune in cazul nerespectarii masurilor si regulilor de comportare specifice tipurilor de situatii de urgenta.

Iulia Vantur, ofertata sa participe la Dansez pentru tine in India

Iulia Vantur a ramas fara emisiunea Dansez pentru tine, in Romania, dar ar putea fi implicata in editia similara din India. Vedeta noastra ar fi fost ofertata, pare-se, de producatorii de la Bombay, dar acestia s-ar fi lovit de o problema serioasa. Iata despre ce este vorba.

Cui ii mai este frica de marti, 13? Noul val de fobii si temeri ciudate

Despre ziua de marti se spune ca are trei ceasuri rele, deci nu este de mirare ca atunci cand data de 13 cade in aceasta zi a saptamanii o multime de persoane traiesc timp de 24 de ore cu teama ca ceva neplacut li se va intampla. Pe de alta parte, mintea umana nascoceste in permanenta alte si alte motive de a ne feri de ce este mai rau.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )