Libnet.ro
UNICEF

18:45

Moneda nationala in raport cu euro LOVITA de importurile masive de curent electric

B1 B1,
Moneda nationala in raport cu euro LOVITA de importurile masive de curent electric

Un dealer de la o banca comerciala din Romania a declarat ca deprecierea leului fata de euro este legata de importurile masive de curent electric. Deprecierea este legata si de importurile de energie din. continuă pe B1

Business report: Leul continua sa scada. Importurile masive de curent electric lovesc moneda nationala care s epoate duce si mai jos; Fiscul va initia dizolvarea tuturor firmelor cu activ net mai mic de jumatate din capitalul social

Ce li se mai pregateste firmelor: Fiscul va initia dizolvarea tuturor firmelor cu activ net mai mic de jumatate din capitalul social. Legea societatilor comerciale ureaza sa fie modificata in acest sens; Noi reguli la Antifrauda pentru inspectorii care vin in control. Inspectorul antifrauda desemnat cu efectuarea controlului va trebui sa inmaneze contribuabilului/platitorului un aviz de control.

Moneda nationala se devalorizeaza accelerat

Moneda nationala se devalorizeaza accelerat. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,6822 lei/euro, o crestere de 0,11% fata de pragul atins luni, un nou nivel.

Moneda nationala, la un nou minim istoric n raport cu euro

Leul isi continua deprecierea in raport cu euro, cursul stabilit de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind miercuri de 4,6830 lei/euro - un nou minim istoric.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )