Libnet.ro
UNICEF

14:16

Monede de aur de peste 2 milioane de dolari, furate in urma unui jaf armat la monetaria Mexicului

Hotnews Hotnews,
 Monede de aur de peste 2 milioane de dolari, furate in urma unui jaf armat la monetaria Mexicului

Indivizi inarmati au furat sute de monede comemorative din aur, in valoare de peste 2 milioane de dolari, dintr-un sediu din Ciudad de Mexico al Casa de Moneda, monetaria nationala a Mexicului, a anuntat politia, potrivit postului BBC News, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Jaf armat la Monetaria Mexicului. Cum s-au furat monede de aur de peste 2 milioane de dolari VIDEO

Indivizi inarmati au furat sute de monede comemorative din aur, in valoare de peste 2 milioane de dolari, dintr-un sediu din Ciudad de Mexico al Casa de Moneda, monetaria nationala a Mexicului, a anuntat politia, potrivit postului BBC News.

Un tanar a murit in urma unui accident rutier la Edinet

Un tanar de 21 de ani a decedat in urma unui accident rutier produs in satul Buzdugeni, raionul Edinet. Tanarul era in masina, in calitate de pasager, cu alti patru amici, doi dintre care minori.

Heroina in valoare de aproape 50 de milioane de dolari, confiscata in Marea Britanie

Autoritatile britanice au confiscat aproximativ 398 de kilograme de heroina, in valoare de aproape 50 de milioane de dolari, in urma unei operatiuni internationale, fiind una din cele mai mari capturi de droguri in Marea Britanie, a anuntat Agentia Nationala pentru Criminalitate NCA), scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )