Libnet.ro
UNICEF

12:00

Monica Anisie anunta ca exista in pregatire o ordonanta de urgenta care reglementeaza invatamantul online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Monica Anisie anunta ca exista in pregatire o ordonanta de urgenta care reglementeaza invatamantul online

Ministrul Educatiei Monica Anisie a declarat marti, la sedinta comisiei pentru invatamant a Senatului, ca este in pregatire o ordonanta de urgenta care va reglementa invatamantul online, precum si un proiect care vizeaza modificarea Legii 552020 privind prezenta fizica la cursuri, in sensul in care sa permita descentralizarea deciziei la nivelul scolilor, inspectoratelor scolare si directiilor de sanatate publica, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta pentru invatamantul online in anul scolar 2020-2021

Guvernul are in pregatire o ordonanta de urgenta privind invatamantul online pentru anul scolar si universitar 2020-2021, precum si un proiect de lege necesar pentru prezenta fizica la cursuri, care sa permita descentralizarea deciziei la nivelul unitatilor de invatamant, Inspectoratelor scolare si Directiilor de sanatate publica, a anuntat, marti, ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan. Exista prea multe lucruri care au ramas acolo unde le-am lasat (VIDEO)

Traian Basescu va candida din partea PMP la alegerile locale pentru Primaria Capitalei, scrutin pe care l-a castigat deja de doua ori in trecut, si a subliniat ca este in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )