Libnet.ro
UNICEF

15:00

Monica Anisie, apel de ultima ora catre elevi, parinti si profesori: Nimeni nu isi doreste acest lucru

Playtech Playtech,
Monica Anisie, apel de ultima ora catre elevi, parinti si profesori: Nimeni nu isi doreste acest lucru

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut un apel de ultima ora pentru elevi, parinti si profesori, in ceea ce priveste inceperea anului scolar 2020-2021. Monica Anisie, mesaj pentru elevi, parinti si profesori: Nimeni nu isi doreste acest lucru Monica Anisie, ministrul Educatiei, a facut un apel de ultim moment in ceea ce priveste inceperea noului . continuă pe Playtech

Monica Anisie, apel catre elevi, parinti si profesori: Sa nu apara acea stigmatizare a persoanei care s-a imbolnavit

Ministrul Educatiei Monica Anisie a facut un apel la elevi, parinti si profesori sa nu stigmatizeze o persoana care s-a imbolnavit de coronavirus. Monica Anisie: Sa nu apara acea stigmatizare a pe.

Monica Anisie, schimbari de ultima ora in sistemul de invatamant hibrid. La ce interval de timp vor merge elevii la scoala

In contextul pandemiei de COVID-19, reinceperea scolilor reprezinta unul dintre subiectele intens dezbatute de catre oficiali. Cea mai pertinenta varianta este aceea a sistemului hibrid, in care elevii vor merge prin rotatie la scoala. Recent, ministrul educatiei, Monica Anisie, a anuntat perioada cea mai indicata la care sa se faca acest schimb intre cursurile online .

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, promite stocuri de masti pentru elevi. Procedura prin care vor fi distribuite

Noi detalii privind masurile de protectie aplicate in scoli in contextul reinceperii cursurilor in plina pandemie de COVID-19 au fost oferite de ministrul Educatiei, Monica Anisie. Avand in vedere ca.

Monica Anisie, intrebata daca a luat in calcul demisia pentru ca nu ajung tabletele promise elevilor: Am realizat eu o astfel de achizitie? in semn de responsabilitate fata de elevi si profesori, trebuie sa continui acest mandat

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a fost intrebata marti intr-o conferinta de presa daca nu a luat in calcul sa demisioneze in conditiile in care tabletele promise elevilor nu vor ajunge la inceputul anului scolar. Anisie a spus ca nu a luat in calcul pentru ca nu ea s-a ocupat de aceasta achizitie, ci ONAC, ministerul doar punand la dispozitie banii necesari. in semn de responsabilitate fata de copii, elevi si de colegii mei profesori trebuie sa continui acest mandat alaturi de ei, avand in vedere ca incepe un nou an scolar altfel, a sustinut Anisie. Ea a mai spus ca a aflat din presa despre intarzierea acestei achizitii de tablete.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, cere demiterea presedintelui ONAC, dupa rezultatul dezamagitor al achizitiei tabletelor pentru elevi

Monica Anisie, ministrul Educatiei, ii cere premierulului Orban demiterea presedintelui Oficiului National de Achizitii Centralizate, Cornelia Nagy, dupa rezultatul dezamagitor al stadiului licitatiei.

Monica Anisie, despre achizitia de tablete pentru elevi: Sunt total dezamagita de modul in care ONAC a realizat aceasta achizitie

Ministrul Educatiei s-a declarat dezamagit de modul in care Oficiului National pentru Achizitii Centralizate ONAC) a gestionat achizitia de tablete pentru elevi. Premierul Ludovi Orban a anuntat recent ca.

Monica Anisie, despre achizitia de tablete pentru elevi: Sunt total dezamagita de modul in care ONAC a realizat aceasta achizitie. Avem necesarul de tablete in unele scoli (VIDEO)

Ministrul Educatiei s-a declarat dezamagit de modul in care Oficiului National pentru Achizitii Centralizate ONAC) a gestionat achizitia de tablete pentru elevi. Premierul Ludovi Orban a anuntat recent ca.

Monica Anisie, despre sistemul hibrid de invatamant si impartirea claselor. Conditiile in care parintii pot opta pentru scoala exclusiv online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca fiecare scoala va decide pentru ea daca are salile suficient de mari incat sa fie respectata distantarea fizica de un metru intre elevi. Daca acest lucru.

Monica Anisie a anuntat ca profesorii nu vor mai veni cu catalogul in clasa, iar fiecare ora va avea doua pauze. Explicatiile

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ca in acest an scolar profesorii nu vor mai merge cu catalogul in clase. Ei sunt incurajati sa treaca notele si absentele in agendele personale si apoi, la.

MONICA ANISIE: Ghidurile Ministerului Educatiei si nu sunt aprobate prin ordin de ministru

Ghidurile sunt orientative, deci nu sunt aprobate printr-un ordin de ministru acestea, a explicat ministrul Educatiei, Monica Anisie, la TVR, legat de ghidurile lansate si promovate de institutia pe care o conduce in conferinta publica pe 1 septembrie. Anisie spune ca sunt sugestii, niste propuneri in asa fel incat sa ajutam unitatile de invatamant in luarea unor decizii, anuntand ca nu sunt obligatorii pentru scoli sau pentru profesori, scrie Edupedu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )