Libnet.ro
UNICEF

23:45

Monica Anisie, dupa prelungirea starii de urgenta in Romania: Elevii vor ramane acasa cel putin pana la jumatatea lunii mai Sub nicio forma nu se va ingheta anul scolar

Hotnews Hotnews,
 Monica Anisie, dupa prelungirea starii de urgenta in Romania: Elevii vor ramane acasa cel putin pana la jumatatea lunii mai Sub nicio forma nu se va ingheta anul scolar

Elevii vor ramane acasa pana la finalul starii de urgenta, adica pana la jumatatea lunii mai, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea a exclus din nou varianta inghetarii anului scolar, iar in privinta evaluarii nationale si a bacalaureatului, Anisie a spus ca va anunta solutiile in cursul acestei saptamani. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta cu o luna. Saptamana viitoarea emit decretul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat, ca saptamana viitoare va emite un decret prin care va prelungi starea de urgenta cu o luna. De asemenea, a cerut nu doar o rectificare bugetara, ci analize clare privind veniturile si cheltuielile.

Ministrul Educatiei: Elevii vor ramane acasa pana cel putin la jumatatea lunii mai. Ce alte declaratii a mai facut Monica Anisie

In urma prelungirii starii de urgenta pana la jumatatea lunii mai, anuntata astazi de presedintele Klaus Iohannis, ministrul Educatiei a facut unele precizari legate de reluarea cursurilor in scoli.

Kelemen Hunor vede normala prelungirea Starii de urgenta, dar critica lipsa rectificarii bugetare

Prelungirea starii de urgenta cu inca o luna era o situatie previzibila, a declarat presedintele UDM.

Iohannis anunta prelungirea starii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca, la inceputul saptamanii viitoare, va emite un nou decret pentru prelungirea starii de urgenta cu inca o luna de zile, scrie Agerpres.

Orban, despre prelungirea starii de urgenta

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca o decizie in ceea ce priveste prelungirea starii de urgenta pe .

Klaus Iohannis: Am ajuns la concluzia ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. Decretul, emis saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va fi nevoie deprelungirea starii de urgenta in Romania. Aceasta a fost instituita pe 16 martie, prin decret semnat de seful statului. Un nou decret va fi.

Monica Anisie: Am prelungit anul de rezidentiat pana la data de 31 octombrie

Rezidentiatul a fost prelungit pana la data de 31 octombrie 2020, a declarat luni seara, la Realitatea Plus, ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Starea de urgenta in Romania se prelungeste cu o luna

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va emite la inceputul saptamanii viitoare decretul privind prelungirea starii de urgenta cu inca o luna, pentru a tine evolutia pandemiei sub control.

Este ziua marilor anunturi. Ce inseamna, de fapt, anuntul presedintelui Iohannis privind prelungirea starii de urgenta

Este ziua marilor anunturi. Presedintele anunta prelungirea starii de urgenta si reevaluarea tuturor cheltuielilor din bani publici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )