Libnet.ro
UNICEF

13:45

Monica Anisie: Am solicitat la CNATDCU sa fie evaluate toate tezele de doctorat realizate la Academia de Politie, pentru a vedea daca sunt sau nu plagiate. Sunt peste 800 de teze (VIDEO)

B1 B1,
Monica Anisie: Am solicitat la CNATDCU sa fie evaluate toate tezele de doctorat realizate la Academia de Politie, pentru a vedea daca sunt sau nu plagiate. Sunt peste 800 de teze (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, este cea care a semnat Ordinul prin care Academia de Politie Bucuresti a pierdut dreptul de a mai acorda titlul de doctor. in direct pe B1 TV, miercuri seara, demnitarul liberal. continuă pe B1

Anisie: Am solicitat CNATDCU evaluarea tuturor tezelor de doctorat realizate la Academia de Politie pentru a vedea daca sunt sau nu plagiate. Sunt peste 800

Ministrul Educatiei Nationale, Monica Anisie, a declarat miercuri ca a decis monitorizarea Academiei de Politie si ca a solicitat Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) sa evalueze toate cele 800 de teze realizate in cadrul institutiei pentru a vedea daca sunt sau nu plagiate.

Toate tezele de doctorat de la Academia de Politie vor fi evaluate

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat miercuri seara ca a solicitat sa fie ev.

Monica Anisie: Tezele ar putea disparea in acest an scolar

Monica Anisie a anuntat ca exista posibilitatea ca volumul mai multor materii sa se reduca semnificativ, prin renuntarea la anumite capitole pentru ca programa sa fie adaptata pentru predarea digitala.

Monica Anisie: Nu scoala este cea care influenteaza cresterea numarului de imbolnaviri, pericolul este dincolo de poarta scolii

Ministrul Educatiei Nationale, Monica Anisie, sustine ca in scoli nu exista pericolul ca elevii sa se infecteze cu noul coronavirus, ea afirmand ca in interiorul unitatilor didactice sunt respectate toate regulile. Anisie considera ca cifrele raportate in ultimele saptamani, care arata cresteri semnificative ale ratelor de infectare si ale numarului diagnosticelor de COVID-19, nu sunt influentate de faptul ca elevii merg la scoala.

Monica Anisie, apel la mediul privat si ONG-uri pentru o actiune comuna privind digitalizarea educatiei: Ministrul vorbeste despre importanta unei cooperari publice-private pentru viitorul copiilor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, face apel la reprezentantii mediului privat si ai organizatiilor neguvernamentale sa se implice intr-o actiune comuna privind digitalizarea educatiei. Monica.

Subiectul la Limba romana pentru Evaluarea Nationala 2021 va fi mai simplu. Ce spune Monica Anisie

Structura subiectului pentru Evaluarea Nationala pe care il vor primii elevii clasei a VIII-a la Limba si literatura romana va fi simplificata, a declarat, luni, ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Monica Anisie: Digitalizarea Educatiei e un proiect de prioritate zero pentru mandatul meu si pentru PNL. E un angajament indraznet, pe care toti viitorii ministri trebuie sa si-l asume (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, luni dimineata, ca digitalizarea invatamantului reprezinta un proiect de prioritate zero pentru mandatul sau, asa cum este un obiectiv principal pentru Guvern.

Ministrul Monica Anisie cere ancheta dupa aparitia unor imagini cu un elev palmuit de o invatatoare

Ministrul invatamantului, Monica Anisie, solicita Inspectoratului Scolar Maramures o ancheta dupa ce a aflat din mediul online ca elevi ai scoii din localitatea maramureseana Borsa au fost palmuiti de o profesoara in timpul orelor. Imaginile au fost publicate pe Facebook de Andy Popescu, un cunoscut vlogger din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )