Libnet.ro
UNICEF

21:15

MONICA ANISIE: Tezele scolare nu se mai sustin anul acesta scolar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MONICA ANISIE: Tezele scolare nu se mai sustin anul acesta scolar

Tezele scolare nu se mai sustin anul acesta scolar, a anuntat ministrul Educatiei, Monica Anisie, la Stirileprotv. Acestea vor fi inlocuite cu evaluarea sumativa, potrivit Edupedu. continuă pe Ziarul Bursa

Monica Anisie: Tezele nu se mai sustin in acest an scolar Cu ce vor fi inlocuite (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a anuntat, sambata, ca tezele nu se vor mai sustine in acest an scolar, din cauza epidemiei de coronavirus. Decizia vine dupa ce, anterior, Ministerul a decis ca olimpiadele.

Monica Anisie, despre fondurile europene pentru tablete: S-au epuizat in trei zile. Vom gasi solutii in vederea suplimentarii bugetului

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntatca fondurile europene pentru achizitionarea de laptopuri, tablete si table inteligente pentru scoli au fost epuizate in mai putin de trei.

Monica Anisie, avertisment pentru profesorii care refuza sa predea online Primele sanctiuni aplicate

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat, sambata, ca au inceput sa fie luate masuri impotriva profesorilor care refuza sa predea online. La Dambovita, de exemplu, unei invatatoare i s-a desfacut.

Victor Ponta o ataca dur pe Monica Anisie: Aceasta femeie incompetenta nu intelege

Liderul ProRomania Victor Ponta a lansat sambata un adac dur asupra ministrului Educatiei Monica Anisie, pe care o catalogheaza drept femeie incompetenta si o acuza ca inchide scolile desi rata de infectare este sub 1%.

Monica Anisie: Cruciala se dovedeste a fi digitalizarea sistemului de educatie, cu accent pe asigurarea egalitatii de sanse pentru toti beneficiarii

La un an de la preluarea portofoliului de ministru, Monica Anisie este de parere ca digitalizarea educatiei din Romania este cruciala, iar la fel de importanta este si asigurarea egalitatii de sanse pentru.

Monica Anisie cauta solutii pentru a suplimenta bugetul, dupa ce fondurile europene pentru tablete si laptopuri s-au epuizat in trei zile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie a anuntat ca fondurile europene pentru achizitia de echipamente IT pentru scolile din Romania, respectiv tablete si laptopuri s-au epuizat in trei zile.

VIOLETA ALEXANDRU: Anul acesta a fost unul dificil pentru reformarea sistemului public

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat astazi, la Targu Jiu, ca sistemul public trebuie reformat, dar ca anul acesta a fost unul dificil pentru a provoca o asemenea reforma.

EDENRED ROMANIA: Companiile vor oferi anul acesta cu 10% mai multe carduri cadou de Craciun.

In intervalul care a coincis cu perioadele de restrictii de deplasare si socializare, angajatii romani au accesat mai mult platformele si magazinele online, de la unitatile alimentare, la retaileri de tip IT and C si gadget, pana la home and deco si beauty, la care au putut achita cu vouchere si carduri cadou, potrivit unei analize a platformei de beneficii flexibile BenefitOnline. ro, o companie Edenred.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )