Libnet.ro
UNICEF

11:30

Monica Gabor si Antonia au fost cele mai bune prietene. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a facut lobby in presa pentru partenera lui Velea

Playtech Playtech,
Monica Gabor si Antonia au fost cele mai bune prietene. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a facut lobby in presa pentru partenera lui Velea

Nimeni nu s-ar fi gandit ca tocmai Antonia si Monica Gabor au fost prietene. Multi le-au asemanat datorita trupurilor fara cusur si a gingasiei si elegantei lor, dar n-ar fi crezut ca au fost chiar cele mai bune prietene. Ce nu se stia despre legatura lor si cum au ajuns sa se imprieteneasca? Monica Gabor . continuă pe Playtech

Ce seriale sa urmaresti daca esti fanul vikingilor. Cele mai bune noua variante

Daca iti plac la nebunie filmele cu vikingi, in ultimii ani au aparut pe piata mai multe astfel de productii ce te vor captiva, cu siguranta.

Cele mai bune piese auto online Servicii de calitate pentru clienti

Tehnologia a ajutat mereu in afaceri, in domeniul auto, mai ales in afacerile cu amanuntul de azi. Oamenii nu mai trebuie sa paraseasca locuintele pentru a cumpara ceea ce isi doresc pentru masinile lor. Nu mai este nevoie sa piarda timp pretios prin magazinele din oras, sau sa stea mult la cozi pentru a plati piesele auto alese la casele de marcat.

Cele mai bune jocuri cu Batman, gratuite: cum poti descarca colectiile Batman Arkham si Lego Batman

Doua trilogii de jocuri cu eroul intunecat sunt disponibile pentru descarcare gratuita in urmatoarea saptamana. Este vorba de Batman Arkham si Lego Batman. in cazul in care ai o.

Cele mai bune solutii de depozitare, carucioare pentru depozite, echipamente de manipulare marfuri

Monica Gabor si Ion Columbeanu, relatie speciala nora-scoru. S-a intamplat in 2008, fara ca Irinel sa stie

Monica Gabor si Ion Columbeanu au avut o relatie aparte. La o petrecere de familie i-a si daruit un ceas din argint din colectia personala in semn de respect si multumire pentru sentimentele deosebite pe care le aveau. Ce nu stia Irinel Columbeanu despre relatia nora-socru dintre Moni si tatal sau? Monica Gabor si Ion .

Madalin Ionescu, strigat de disperare in miez de noapte:A fost una dintre cele mai dificile din viata mea.ii cer iertare Cristinei - Incredibil ce a putut face prezentatorul tv

Madalin Ionescu a rabufnit in miez de noapte. Celebrul prezentator tv a scris un mesaj pe Facebook care i-a bulversat pe fanii acestuia. Noaptea asta a fost una din cele cele mai dificile din viata mea de.

Top 10 cele mai mari secrete ale lui Nicolae Ceausescu. Ce nu s-a stiut despre liderul comunist pana dupa moartea sa

Nicolae Ceausescu a avut grija ca poporul sa nu ii afle toate secretele. Unele dintre acestea au fost atat de bine pastrate incat au iesit la iveala abia dupa moartea sa, cand persoanele care l-au cunoscut au inceput sa faca dezvaluiri. Spre exemplu, putini sunt cei care stiu ca fostul dictator a fost singurul roman .

Cum arata Sophia Loren la 85 de ani. Una dintre cele mai frumoase actrite din toate timpurile are secretul tineretii fara batranete

Sophia Loren implineste azi, 20 septembrie, varsta de 85 de ani, care nici ca ar fi ghicita dCum arata Sophia Loren la 85 de ani. Una dintre cele mai frumoase actrite din toate timpurile are secretul tineretii fara batranetee multi. Cu toate ca timpul a trecut, parca a iertat-o si a fost foarte bland cu .

Cele mai ciudate haine prezentate la London Fashion Week

In cadrul festivalului de moda London Fashion Week au fost prezentate colectii extrem de interesante, cu piese vestimentare cat se poate de ciudate, realizate mari designeri. Iata aici doar cateva exemple.

Sophia Loren a implinit 85 de ani! Cele mai sexy fotografii cu diva absoluta a Italiei!

Sophia Loren implineste azi 85 de ani, varsta pe care multi considera ca nu o arata. Cu aceasta ocazie, va prezentam cateva dintre cele mai sexy fotografii cu diva absoluta a Italiei! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )