Libnet.ro
UNICEF

08:30

Monica Ghiurco, scrisoare deschisa catre presedintele Iohannis: Asteptam si din partea Parlamentului un gest de responsabilitate

Adevărul Adevărul,
Monica Ghiurco, scrisoare deschisa catre presedintele Iohannis: Asteptam si din partea Parlamentului un gest de responsabilitate

Monica Ghiurco, cea care a fost propusa a doua oara de Consiliul de Administatie al TVR pentru functia de presedinte, a adresat o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis prin care solicita o mediere intre Guvern si Parlament care sa scoata TVR din blocajul institutional si financiar in care se afla. continuă pe Adevărul

Monica Ghiurco ii cere lui Iohannis sa intervina in blocajul TVR

Monica Ghiurco, propusa pentru a doua oara ca presedinte-director general al Televiziunii Romane, i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis, intr-o scrisoare deschisa, sa intervina in blocajul din TVR.

UPDATE PSD forteaza numirea Irinei Radu la sefia TVR. Jurnalista Monica Ghiurco, propusa din nou pentru functia de presedinte a primit aviz negativ / Radu - aviz pozitiv, fiind audiata desi nu a fost propusa de CA

Jurnalista Monica Ghiurco, propusa din nou de Consiliul de Administratie al TVR pentru functia de presedinte-director general al Televiziunii publice, a primit aviz negativ, marti, la audierile din Comisiile pentru cultura ale Parlamentului, potrivit TVR. Ea fusese propusa din nou de CA pentru functia de presedinte, dupa ce, luna trecuta, fusese respinsa de Parlament. Dupa audierea Monicai Ghiurco, Comisiile au inceput sa o audieze si pe Irina Radu, care a fost invitata desi a pierdut alegerile din CA in fata colegei sale. UPDATE Irina Radu a primit aviz favorabil din partea Comisiilor de Cultura. UPDATE 2 Vezi in text cum a interpretat PSD legea pentru a-si impune omul preferatin curs de actualizare.

Monica Ghiurco, propusa pentru a doua oara presedinte director general al TVR, audiata luni in comisiile din Parlament

Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administratie al SRTV pentru functia de presedinte director general al televiziunii publice, va fi audiata luni in Comisiile reunite de cultura ale Parlamentului, anunta Agerpres. Ghiurco a fost propusa pentru a doua oara in functia de PDG al televiziunii publice, in urma sedintei Consiliului de Administratie al TVR din 28 aprilie.

Monica Ghiurco, aviz negativ la sefia TVR din partea Comisiilor de cultura. Irina Radu a primit aviz favorabil

Jurnalista Monica Ghiurco, propusa din nou de Consiliul de Administratie al TVR pentru functia de presedinte-director general al Televiziunii publice, a primit luni aviz negativ din partea Comisiilor de cultura ale.

Monica Ghiurco, aviz negativ pentru sefia TVR. Cine a primit avizul favorabil al Comisiilor de cultura

Comisiile de cultura ale Palamentului au dat aviz favorabil pentru numirea Irinei Radu in functia de presedinte-dirctor general al SRTv. Pe de alta parte, Monica Ghiurco, propusa de Consiliul de Administratie al TVR, a primit aviz negativ.

Monica Ghiurco a primit aviz negativ in Parlament pentru sefia TVR

Monica Ghiurco a primit luni aviz negativ din partea Comisiilor de cultura ale Camerei Deputatilor si Senatului, fiind inregistrate 23 de voturi impotriva si unul pentru, scrie Ag.

Monica Ghiurco, propusa sef al TVR, audiata luni in Parlament

Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Admnistratie al TVR pentru sefia TVR, va fi audiata, luni, de Comisiile reunite de Cultura, urmand apoi sa fie votata in plenul comun al Parlamentului la o data ulterioara care va fi stabilita de Birourile Permanente reunite.

O noua incercare la TVR. Monica Ghiurco, propusa sef al TVR, va fi audiata luni in Parlament

Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Admnistratie al TVR pentru sefia TVR, va fi audiata, luni, de Comisiile reunite de Cultura, urmand apoi sa fie votata in plenul comun al Parlamentului.

Presedintele Iohannis felicita CSM Bucuresti, pe Simona Halep si pe Horia Tecau

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica seara felicitari atat echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, cat si tenismenilor Simona Halep si Horia Tecau care au obtinut titlurile de la Madrid,.

Presedintele Iohannis s-a transformat in consultant electoral

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat vineri ca declaratiile si actiunile pe care le face din ce in ce mai des presedintele Klaus Iohannis exced cadrului constitutional, aratand ca acesta s-a transformat in consultant politic pentru campanie, informeaza surse din media.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )