Libnet.ro
UNICEF

12:45

Monica Macovei la Dezbaterile RL: Nu am incredere in descentralizarea inculpatului Dragnea.

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei la Dezbaterile RL: Nu am incredere in descentralizarea inculpatului Dragnea.

Europarlamentarul Monica Macovei, invitata la emisiunea Dezbaterile Romaniei libere vorbeste despre provocarile prin care trece Romania in aceasta saptamana, inclusiv despre controversata lege a descentralizarii, adoptata de guvernul Ponta prin asumarea raspunderii. Macovei declara ca Nu am niciun fel de incredere intr-un ministru inculpat, ca Dragnea. Europarlamentarul considera ca legea descentralizarii a fost asumata in parlament de catre guvernul Ponta pentru a trece mai . continuă pe România Liberă

EXCLUSIV Monica Macovei, despre decentralizare: Este incredibil cum inculpatii decid ...

Europarlamentarul Monica Macovei, invitata la emisiunea online Dezbaterile Romaniei libere, vorbeste despre provocarile prin care trece Romania in aceasta saptamana, inclusiv despre controversata lege a descentralizarii, adoptata de guvernul Ponta prin asumarea raspunderii. Guvernul Ponta si-a asumat, marti, raspunderea pe legea descentralizarii, despre care Monica Macovei declara in emisiune ca, asa cum a fost gandita de Dragnea, descentralizarea reprezinta un pericol.

Monica Macovei: Descentralizarea lui Dragnea este doar un cadou pentru baronii USL.

Europarlamentarul Monica Macovei sustine, intr-o postare pe blog, ca proiectul de descentralizare realizat de Liviu Dragnea este doar un cadou pentru baronii USL. Graba Guvernului Ponta de a trece proiectul de descentralizare prin asumarea raspunderii are doar o singura explicatie: presiunea baronilor locali a fost atat de mare, incat Ponta vrea sa isi cumpere linistea dandu-le puteri mai mari si mai multe halci din care sa se infrupte. Ponta va avea astfel si liniste, si oameni care sa .

Monica Macovei, despre proiectul descentralizarii: Este incredibil cum inculpatii decid pentru Romania

Europarlamentarul Monica Macovei spune ca proiectul descentralizari este un real pericol pentru Romania. Obiectivul guvernului Ponta, prin aceasta descentralizare, este sa dea bani la baronii locali, ca sa str.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )