Libnet.ro
UNICEF

20:00

Monica Macovei: Ministrul Tudorel Toader propune trei modificari fatale pentru Justitie si tara

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei: Ministrul Tudorel Toader propune trei modificari fatale pentru Justitie si tara

Pofta ce-au poftit: Toader preda Justitia PSD-ului si ALDE. Toader egal Stanoiu. Tudorel Toader, uns ministru ca sa distruga Justitia, propune trei modificari fatale pentru Justitie si tara, afirma Macovei, intr-un comunicat. continuă pe România Liberă

Fost ministru al Justitiei: Toader propune trei modificari fatale pentru Justitie si tara. Intra cu bocancii peste angajamentele asumate de Romania

Europarlamentarul Monica Macovei a afirmat, miercuri, faptul ca prin proiectul ministrului Tudorel Toader se propun trei modificari fatale pentru Justitie si tara. Mai mult, prin aceste propuneri Toader ar intra cu bocancii peste angajamentele asumate de Romania in 2007 pentru primirea in UE.

Tudorel Toader propune subordonarea politica a Inspectiei Judiciare, care ar urma sa treaca de la CSM la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa ca propune, printr-un pachet mai larg de modificari ale legilor Justitiei, trecerea Inspectiei Judiciare de la CSM la Ministerul Justitiei.

Ministrul Tudorel Toader s-a intalnit, la Palatul Victoria, de premierul Mihai Tudose

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost chemat, miercuri dupa-amiaza, la Palatul Victoria, premierul solicitand mai multe detalii despre pachetul de legi din Justitie, inclusiv aspectele privind MCV, potrivit unor surse guvernamentale citate de Mediafax.

VIDEO Principalele propuneri de modificare a legilor justitiei anuntate de Tudorel Toader: Presedintele Romaniei, exclus din procedura de numire a sefilor DNA, DIICOT si Procurorului General / Procurorii si judecatorii vor raspunde material pentru eroril

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat, miercuri, principalele propuneri de modificare a legilor justitiei. Propunerile de modificare prezentate de Tudorel Toader vizeaza legile 303/2004 statutul judecatorilor si procurorilor), 304/2004 privind organizarea judiciara) si 317/2004 privind CSM), nu si Codul penal - amnistia, gratierea si abuzul in serviciu. Una dintre cele mai importante schimbari anuntate de Tudorel Toader este excluderea presedintelui Romaniei din procedura de numire a sefului DNA, DIICOT si Procurorului General. Tudorel Toader a anuntat modificari si in ceea ce priveste raspunderea magistratilor: procurorii si judecatorii vor raspunde material pentru erorile judiciare. De asemenea, magistratii reclamati pentru posibile fapte penale vor fi urmariti penal de o directie noua din Parchetul General, separata de DNA si DIICOT scapa de DNA).

Tudorel Toader prezinta miercuri proiectul privind modificarea Legilor Justitiei

Ministrul Tudorel Toader urmeaza sa prezinte miercuri proiectul privind modificarea Legilor justitiei. Pe 2 august, Tudorel Toader anunta ca in cadrul proiectului de lege sunt aduse doar modificari.

Cum a dezamagit Tudorel Toader coalitia PSD-ALDE

Mare dezamagire pentru coalitia PSD-ALDE. Ministrul Tudorel Toader a prezentat miercuri o parte dintre modificarile pe care vrea sa le aduca Legilor Justitiei, dar nu a spus care-i sunt planurile in ceea ce.

Premierul Tudose l-a convocat la guvern pe Tudorel Toader, pe tema pachetului de legi privind justitia

Premierul Mihai Tudose l-a convocat, miercuri, dupa sedinta de Guvern, pe ministrul Tudorel Toader la o discutie pe tema pachetului de legi privind justitia, pentru a-i cere detalii suplimentare. Convocarea a.

Premierul Tudose l-a convocat la Guvern pe Tudorel Toader, pe tema pachetului de legi privind justitia

Premierul Mihai Tudose l-a convocat, miercuri, dupa sedinta de Guvern, pe ministrul Tudorel Toader la o discutie pe tema pachetului de legi privind justitia, pentru a-i cere detalii suplimentare. Convocarea a.

Surse: Premierul Tudose l-a convocat la Guvern pe Tudorel Toader pentru a discuta pachetul de legi privind justitia

Premierul Mihai Tudose l-a convocat, miercuri, dupa sedinta de Guvern, pe ministrul Tudorel Toader la o discutie pe tema pachetului de legi privind justitia, pentru a-i cere detalii suplimentare, au declarat, pentru News. ro, surse oficiale.

Platforma Romania 100 despre modificarile anuntate de Tudorel Toader: Independenta justitiei e pusa in pericol grav. Cariera magistratilor va fi mai vulnerabila la presiuni politice, revenind la nivelul anului 2004

Platforma Romania 100, ONG-ul infiintat de fostul premier Dacian Ciolos si de cativa dintre fostii sai colaboratori din Guvern, atrage atentia asupra efectelor negative pe care unele dintre modificarile propuse pentru legile justitiei, anuntate miercuri de ministrul Tudorel Toader, le vor avea asupra independentei justitiei si a echilibrului puterilor in stat. Romania 100 subliniaza ca independenta justitiei va fi grav afectata, iar eliminarea presedintelui Romaniei din procedura de numire a procurorilor-sefi va afecta echilibrul puterilor in stat si creaza un model fara echivalent la nivelul statelor membre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )