Libnet.ro
UNICEF

15:45

Monica Macovei a spus NU candidaturii lui Costel Barbu si Lucian Militaru pentru Parlamentul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Monica Macovei a spus NU candidaturii lui Costel Barbu si Lucian Militaru pentru Parlamentul Romaniei

Candidatura primarului din Suhaia, Costel Barbu, dar si a fostului primar din orasul Videle, Lucian Militaru pentru Parlamentul Romaniei nu au fost acceptate de Monica Macovei. Comisia de etica a Aliantei Romania Dreapta ARD) a decis, prin vot, sa le acorde celor doi aviz negativ. continuă pe Adevărul

Monica Macovei: Directorul executiv al Agentiei Europene de Mediu ar trebui sa demisioneze

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat ca directorul executiv al Agentiei Europene de Mediu EEA) ar trebui sa isi dea demisia, dupa ce Parlamentul European a acordat descarcarea de gestiune a EEA desi Macovei insistase ca acest lucru nu ar trebui sa se intample.

Ivan: Monica Macovei a mintit Parlamentul European si a provocat prejudicii de imagine Romaniei

Monica Macovei i-a mintit pe membrii Parlamentului European si a provocat prejudicii de imagine Romaniei. Declaratia apartine liderului delegatiei PSD in Parlamentul European, Catalin Ivan, care acuza.

Cum comenteaza candidatii RESPINSI din ARD decizia comisiei conduse de Monica Macovei.

Publicarea listei celor 32 de candidati ai ARD care au picat testul de integritate impus de europarlamentarul Monica Macovei a provocat nemultumire in rindul unora dintre cei nominalizati. Desi, potrivit unor surse credibile, 12 dintre ei au fost scosi deja din listele pentru parlamentare, cei cu care am discutat neaga acum ca ar fi intentionat vreodata sa candideze. Eu nici macar nu am fost pe listele de candidati. Cineva a aruncat informatia asta pe piata, dar este gresita din start, ne-a .

Monica Macovei: Comisia de etica a ARD a respins 32 de candidaturi

Comisia de etica a ARD a analizat pana in prezent 476 de candidaturi ale aliantei la alegerile parlamentare si a dat aviz negativ in 32 de cazuri, se arata intr-un comunicat transmis marti de europarlamentarul Monica Macovei, presedintele comisiei.

Monica Macovei: UE si statele membre trebuie sa-si faca ordine in bugete

Eurodeputata PDL Monica Macovei a declarat marti, in cadrul dezbaterilor Parlamentului European PE) de la Strasbourg privind cadrul financiar multianual 2014-2020 al Uniunii Europene UE), ca este necesar ca statele membre si blocul comunitar sa-si faca ordine in bugete pentru a putea depasi criza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )