Libnet.ro
UNICEF

19:30

Monica Macovei: Victor Ponta este vinovat de esecul privatizarii CFR Marfa

B1 B1,
Monica Macovei: Victor Ponta este vinovat de esecul privatizarii CFR Marfa

Europarlamentarul PDLMonica Macovei afirma ca premierul Victor Ponta este singurul vinovat de esecul privatizarii CFRMarfa. Victor Ponta a fost direct implicat in procesul de privatizare a companiei CFR. continuă pe B1

Victor Ponta: Este rusinos ca in Romania sa existe drum national de pamant

Premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, ca anul viitor va trebui asfaltat ultimul drum national de pamant din Romania, respectiv DN 24 C Radauti Prut-Manoleasa, apreciind ca este rusinoasa.

Cum explica Relu Fenechiu esecul privatizarii CFR Marfa.

Fostul ministru Relu Fenechiu a declarat, marti, ca nu exista un vinovat pentru esecul privatizarii CFR Marfa, informeaza Mediafax. GFR nu s-a retras, s-a constatat imposibilitatea continuarii procesului. Eu nu vreau sa caut vinovati, acarul Paun. Daca va spun ca vinovate sunt bancile pentru ca nu au vrut sa transfere creditele inseamna ca am cauta un vinovat neaparat, daca va spun ca vinovat este Consiliul Concurentei ca nu a dat mai repede raspunsul, poate as fi nedrept cu cei de la .

Victor Ponta da vina pe Traian Basescu pentru posibilul esec al privatizarii CFR Marfa: Functionarii sunt tematori (VIDEO)

Reactie dura a premierului dupa anuntul facut duminica de Grupo Geroviar Roman. Compania a anuntat ca privatizarea CFR Marfa s-ar putea sa nu se realizeze maine. Victor Ponta il indica vinovat in.

Esecul privatizarii CFR Marfa nu a avut nici un impact asupra pietelor marti dimineata

Euro se tranzactiona marti dimineata la un curs de 4,459 lei, esecul privatizarii CFR Marfa neavand niciun impact pe piete. Acest fapt e confirmat si de un raport ING difuzat marti dimineata clientlor corporate. Privatizarea CFR Marfa a esuat, castigatorul licitatiei declarand ca a fost informat de Ministerul Transporturilor ca tranzactia nu s-a putut finaliza din cauza nerespectarii unor angajamente de catre autoritatile guvernamentale. Asa cum ne asteptam, acest lucru nu a avut nici un impact asupra pietelor in aceasta dimineata si credem ca un efect similar il va avea aprobarea foarte probabila de catre Comisia Europeana a noului Acord stand-by cu Romania la summit-ul ECOFIN de astazi, se arata in document.

Radu Banciu, despre privatizarea CFR Marfa: Victor Ponta, in loc sa multiplice sansele investitorilor, ii sperie

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre scandalul dintre premier si presedintie legat de privatizarea CFRMarfa. Victor Ponta il indica vinovat.

Victor Ponta: Datoria noastra este sa scapam tara de BUBA

Premierul Victor Ponta a vorbit sambata de datoria de scapa tara de BUBA, presedintele PSD facand astfel aluzie la prescurtarea numelor lui Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc si Roberta Anastase.

Opt semne care arata ca Victor Ponta se pregateste sa candideze la alegerile prezidentiale. Ce asteapta premierul

Premierul Victor Ponta se pregateste pentru a candida la alegerile prezidentiale, dupa cum arata mai multe indicii din ultimele luni. Desi USLafirma ca are candidat la alegerile prezidentiale, in persoana eternului Crin Antonescu, exista tot mai multe semnale care arata ca acesta nu mai este o optiune pentru PSD.

Ponta: Este rusinos ca in Romania sa existe drum national de pamant.

Premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, in judetul Botosani, ca anul viitor va trebui asfaltat ultimul drum national de pamant din Romania, respectiv DN 24 C Radauti Prut-Manoleasa, apreciind ca este rusinoasa aceasta situatie, informeaza Mediafax. Prezent la inaugurarea lucrarilor de modernizare a DN 29 Botosani-Suceava, Victor Ponta a discutat cu reprezentantii CNANDR si despre celelalte lucrari de infrastructura rutiera din judetul Botosani si a afirmat ca anul viitor trebuie .

Ponta: Este rusinos ca in Romania sa existe drum national de pamant

Premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, in judetul Botosani, ca anul viitor va trebui asfaltat ultimul drum national de pamant din Romania, respectiv DN 24 C Radauti Prut-Manoleasa, apreciind ca este rusinoasa aceasta situatie.

Ponta: Este rusinos ca Romania inca mai are drumuri nationale de pamant

Premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, in judetul Botosani, ca anul viitor va trebui asfaltat ultimul drum national de pamant din Romania, respectiv DN 24 C Radauti Prut-Manoleasa, apreciind ca este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )