Libnet.ro
UNICEF

15:00

Monica Niculescu a batut-o pe Ana Bogdan si a ajuns in turul trei la US Open. Horia Tecau s-a calificat si el in turul doi

Adevărul Adevărul,
Monica Niculescu a batut-o pe Ana Bogdan si a ajuns in turul trei la US Open. Horia Tecau s-a calificat si el in turul doi

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 58 WTA, a trecut de sportiva Ana Bogdan, locul 116 WTA, si s-a calificat in turul trei la US Open, ultimul Grand Slam al anului 2016. continuă pe Adevărul

US Open: Monica Niculescu o invinge categoric pe Ana Bogdan si ajunge in turul 3

Pentru al doilea tur la rand un duel suta la suta romanesc va tine capul de afis. Monica Niculescu a intalnit-o pe Ana Bogdan in a doua partida programata miercuri pe terenul numarul 5.

LIVE US Open: Monica Niculescu-Ana Bogdan, duel romanesc pentru calificarea in turul 3

Pentru al doilea tur la rand un duel suta la suta romanesc va tine capul de afis. Monica Niculescu o va intalni pe Ana Bogdan in a doua partida programata miercuri pe terenul numarul 5.

LIVE US Open: Monica Niculescu-Ana Bogdan, duel romanesc pentru calificarea in turul 3 (20:00)

Pentru al doilea tur la rand un duel suta la suta romanesc va tine capul de afis. Monica Niculescu o va intalni pe Ana Bogdan in a doua partida programata miercuri pe terenul numarul 5.

Monica Niculescu ajunge in turul 2 la US Open si o va intalni pe Ana Bogdan

Vom avea parte de un al doilea duel suta la suta romanesc la US Open, dupa ce Monica Niculescu a invins-o in trei seturi pe Barbora Strycova din Cehia, luni noapte, in primul tur.

US Open: Ana Bogdan revine de la 0-6 si 2-5 cu Sorana Cirstea! Meci cu Monica Niculescu in turul al doilea

Victoria carierei pentru Ana Bogdan! Calificata in premiera pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, jucatoarea de 23 de ani din Sinaia a produs surpriza serii.

Monica Niculescu, victorie fara emotii la US Open

Monica Niculescu s-a calificat in runda a treia a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, miercuri, la New York, dupa ce a invins-o pe compatrioata sa Ana Bogdan cu un sec 6-0,.

Ana Bogdan a eliminat-o pe Sorana Cirstea la US Open! Tenismena se va duela cu Monica Niculescu

Ana Bogdan a invins-o pe Sorana Cirstea la US Open, cu scorul de 0-6, 7-5, 6-2. Primele game-uri de la US Open 2016 au fost dificile pentru numarul 116 WTA, care a trebuit sa invete sa.

Pasionata de design interior si premianta la scoala. Cine este Ana Bogdan, revelatia tenisului romanesc la US Open 2016

Ana Bogdan 22 de ani) este, fara indoiala, omul momentului in tenisul feminin romanesc. Venita din calificari, ea a ajuns in turul secund la US Open, dupa o revenire de exceptie in fata Soranei Cirstea, pe care a invins-o dupa ce a fost condusa cu 6-0 si 5-2.

Ana Bogdan revine fabulos in fata Soranei Cirstea si e in turul doi la US Open

Jucatoarea Ana Bogdan a transat in favoarea sa duelul suta la suta romanesc cu Sorana Cirstea din primul tur la US Open dupa o revenire senzationala de la 0-6 si 2-5.

Monica Niculescu functioneaza perfect in 2016 in competitia de dublu

Perechea Monica Niculescu/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 2, a castigat, sambata, proba de dublu din cadrul turneului de la New Haven SUA), dotat cu premii in valoare totala de 761. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )