Libnet.ro
UNICEF

00:07

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open. Alexandra Cadantu, eliminata

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open. Alexandra Cadantu, eliminata

Monica Niculescu a debutat cu dreptul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, reusind sa se califice in turul doi. in runda inaugurala de la Melbourne, romanca, locul 60 in clasamentul mondial,. continuă pe Antena3

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open

Romana Monica Niculescu s-a calificat, luni, in turul doi al Australian Open, primult turneu de Grand Slam din 2014. Niculescu a invins-o pe israelianca Shahar Peer cu 6-4, 6-1. in turul doi, Monica Niculescu o va .

Australian Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Australian Open: Monica Niculescu, calificata in turul doi!.

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax. Monica Niculescu a trecut in runda inaugurala de israelianca Shahar Peer, numarul 77 mondial, scor 6-4, 6-1. In turul doi, Monica Niculescu va intalni invingatoarea din meciul dintre Mirjana Lucic-Baroni Croatia) si germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15. Citeste si Australian Open.

Monica Niculescu debuteaza cu dreptul la Australian Open. Romanca s-a calificat lejer in turul al doilea

Dupa succesele din probele de dublu ale turneelor WTA de la Shenzen si Hobart, Monica Niculescu isi confirma forma buna si la simplu. Romanca a invins-o in turul inaugural de la Australian Open pe israeliancaShahar Peer si a accesul in turul al doilea la Antipozi.

Australian Open (m): Djokovic, Ferrer, Wawrinka, Gasquet si Berdych, in turul doi

David Ferrer favorit trei) s-a calificat in turul doi de la Australian Open, dupa ce l-a invins pe Alejandro Gonzalez in trei seturi. In urmatoarea faza a competitiei vor merge si Stanislas Wawrinka, Richard Gasquet si Tomas Berdych. UPDATE: Novak Djokovic a debutat cu o victorie in trei seturi la turneul de casa de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din intrecerea masculina.

WTA Hobart: Monica Niculescu, in finala probei de dublu

Perechea Monica Niculescu/ Klara Zakopalova s-a calificat, vineri, in finala turneului WTA de la Hobart. Saptamana trecuta, cele doua au castigat competitia de la Shenzen.

Monica Niculescu a castigat turneul de la Hobart, la dublu

Perechea Monica Niculescu/Klara Zakopalova Romania/Cehia) a castigat, sambata, proba de dublu din cadrul turneului de la Hobart Australia). Niculescu si Zakopalova au invins, in finala, cu scorul de 6-2,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )