Libnet.ro
UNICEF

17:00

Monica Niculescu s-a retras de la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentari la spate

B1 B1,
Monica Niculescu s-a retras de la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentari la spate

Monica Niculescu s-a retras din proba de simplu de la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentari la spate, informeaza Mediafax. Astfel, ea nu va mai juca in meciul din turul al doilea impotriva rusoaicei. continuă pe B1

Anunt de ultima ora de la RIO! Monica Niculescu s-a retras!

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a retras din proba de simplu a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, luni, inaintea meciului din turul al doilea cu rusoaica Svetlana Kuznetova, a anuntat.

25% dintre retelele Wi-Fi de la Jocurile Olimpice din Brazilia sunt nesigure

Un sfert dintre cele 4. 500 de retele Wi-Fi aflate in zonele in care vor avea loc probele olimpice de la Rio de Janeiro s-au dovedit a fi nesigure sau sunt configurate cu protocoale de criptare foarte slabe, ceea ce le permite infractorilor cibernetici sa aiba acces facil la informatiile utilizatorilor, arata o analiza a expertilor Kaspersky Lab, publicata ieri.

Monica Niculescu n-a mai rezistat. S-a retras de la simplu din cauza durerilor

Monica Niculescu s-a retras din proba de simplu a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, inaintea meciului din turul al doilea.

Monica Niculescu a abandonat la Rio. Tecau si Mergea in turul 3 la dublu

Jucatoarea Monica Niculescu s-a retras din concursul feminin olimpic de la Rio din cauza unei accidentari.

Premiera la Jocurile Olimpice. Mama si fiu, prezenti la aceeasi editie a competitiei

Jocurile Olimpice din acest an stau sub semnul surprizelor. Este pentru prima data in istorie cand o mama si un fiu vor face parte din aceeasi editie. Georgienii Nino Salukvadze, in.

OLIMPIADA. Monica Niculescu, calificare lejera in turul doi la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, sambata, in runda a doua a probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a dispus cu 6-2, 6-3.

JO de la Rio: Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea, la simplu

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat, sambata, in runda a doua a probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio, dupa ce a invins-o pe Veronica Cepede Royg, din Paraguay.

Catalina Ponor s-a calificat in finala de la barna la Jocurile Olimpice. Gimnasta din Romania, printre marile favorite la cucerirea unei medalii olimpice

Gimnasta Catalina Ponor s-a calificat in finala de la barna la Jocurile Olimpice de la Rio dupa ce a avut un exercitiu foarte bun in calificari si a fost notata cu 14. 900, unul dintre cele mai.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Rio, dupa ce a trecut deVeronica Royg

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 56 WTA, s-a calificat in turul doi al probei de simplu la Rio de Janeiro, dupa ce a trecut de Veronica Cepede Royg Paraguay), pozitia 124 WTA.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi, dupa ce a trecut deVeronica Royg

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 56 WTA, s-a calificat in turul doi al probei de simplu la Rio de Janeiro, dupa ce a trecut de Veronica Cepede Royg Paraguay), pozitia 124 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )