Libnet.ro
UNICEF

14:00

Monica Niculescu si-a aflat adversara de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Monica Niculescu si-a aflat adversara de la Australian Open

Dupa trei tururi de calificare Monica Niculescu va juca pe tabloul principal de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

Halep zambeste: Simona si-a aflat prima adversara de la Australian Open. Culoar favorabil pana in sferturi

Simona Halep 4 WTA) a parasit, azi noapte, turneul de la Adelaide, insa, daca va reusi sa se redreseze si sa-si faca jocul obisnuit la Melbourne, poate spera intr-un parcurs lung in primul Grand Slam al anului.

Monica Niculescu ajunge in turul 3 al calificarilor de la Australian Open

Jucatoarea Monica Niculescu a acces, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Australian Open, acolo a ajuns si Ana Bogdan, principala favorita.

Australian Open: Monica Niculescu, pe tabloul principal de la Melbourne

Romania a ajuns sa aiba patru jucatoare pe tabloul principal de la Australian Open, dupa ce Monica Niculescu 128 WTA) a trecut in ultimul tur al calificarilor de elvetianca Stefanie Voegele, locul 117 WTA.

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci de la Australian Open. Va fi extrem de greu

Simona Halep si-a aflat adversarele de pe partea ei de tablou la Australian Open, turneu programat in perioada 20 ianuarie 2 februarie. in primul tur, numarul 4 WTA va juca impotriva sportivei Jennifer Brady locul 49 WTA). Simona Halep si-a aflat adversarele de la Australian Open Dupa eliminarea rusinoasa din optimile turneului din Adelaide, .

Lot restrans de 4 romance pe tabloul principal la AO 2020. Ruse, invinsa in calificari + Niculescu si-a aflat adversara

Gabriela Ruse, 181 WTA, a pierdut, sambata, finala calificarilor, fiind invinsa cu dublu 6-1 de americanca Caty McNally 116 WTA, 18 ani), ceea ce inseamna ca Romania va alinia la startul tabloului principal de la Australian Open 2020 doar patru sportive, cu Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina Begu direct acceptate, iar Monica Niculescu ajunsa acolo via calificari.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal de la Australian Open

Romania are acum patru jucatoare pe tabloul principal feminin de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open: Monica Niculescu, la un meci distanta de tabloul principal Victorie impotriva Viktoriei Tomova

Monica Niculescu, locul 128 WTA si cap de serie numarul 20, a invins-o, joi, cu scorul de 1-6, 6-1, 6-4, pe Viktoria Tomova din Bulgaria, locul 144 WTA, in turul al doilea al calificarilor turneului Australian Open.

Adversara dificila pentru Simona Halep in primul tur la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, Simona Halep va avea parte de un prim tur dificil la Melbourne.

Australian Open: Adversarii principalilor favoriti - Novak Djokovic, traseu dificil in drumul spre apararea titlului

Principalii favoriti de la Australian Open si-au aflat, joi, adversarii din primul tur de la Melbourne. Rafael Nadal il va intalni pe Hugo Dellien Bolivia), Roger Federer se va duela cu Steve Johnson SUA), in timp ce Novak Djokovic va deschide cu un meci impotriva lui Jan-Lennard Struff Germania). Pe partea de tablou a sarbului campionul din 2019) se afla jucatori care i-au pus probleme in trecut: Stefanos Tsitsipas si Roberto Bautista-Agut.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Adelaide: Ma simt pregatita pentru Australian Open

Parcursul Simonei Halep la Adelaide s-a oprit in sferturi, faza a competitiei unde a fost invinsa de Aryna Sabalenka 6-4, 6-2). Cu toate ca a inregistrat prima infrangere din noul sezon la simplu), Simona se declara pregatita pentru Australian Open, primul Grand Slam al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )