Libnet.ro
UNICEF

06:16

Monica Niculescu, in turul doi la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu, in turul doi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Wimbledon, faza in care ar putea sa o intalneasca pe Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie. continuă pe Antena3

Wimbledon: Monica Niculescu, in turul doi, dupa ce a invins-o pe Monica Puig

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in runda inaugurala, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-1, dupa o ora si 57 de minute, pe Monica Puig Puerto Rico), pozitia 91 in ierarhia mondiala.

Monica Niculescu in turul 2 la Wimbledon

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, marti, in turul secund la Wimbledon dupa un meci de trei seturi cu Monica Puig din Puerto Rico.

Andreea Mitu rateaza calificarea in turul doi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu, locul 71 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Mitu a fost invinsa, in.

Irina Begu o iNVINGE pe rusoaica Daria Gavrilova si SE CALIFICA in turul doi de la Wimbledon

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA si cap de serie numarul 29, a invins-o, luni, cu scorul de 7-6 6), 6-1, pe sportiva rusa Daria Gavrilova, locul 39 WTA, si s-a calificat in turul doi al turneului de.

Wimbledon: Monica Niculescu, in turul al doilea. Urmatoarea adversara, invingatoarea Simonei Halep

Monica Niculescu, locul 48 WTA, s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, dupa ce a eliminat-o pe Monica Puig, 91 WTA. Mai departe ea va juca impotriva sportivei care a reusit surpriza competitiei, eliminarea Simonei Halep.

Wimbledon: Programul sportivelor noastre - Simona Halep, Andreea Mitu si Monica Niculescu vor juca marti

Cap de serie numarul trei, Simona Halep va debuta marti la turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului. Simona o va intalni pe Jana Cepelova Slovacia, 106 WTA), in al doilea meci al zilei de pe terenul 1 va juca dupa disputa Nadal vs Bellucci). Tot astazi vor juca Andreea Mitu cu Olga Govortsova) si Monica Niculescu cu Monica Puig.

Wimbledon: Roger Federer, calificare lejera in turul doi - Nadal, debut solid pe iarba londoneza

Roger Federer cap de serie numarul doi si castigator de sapte ori al turneului) s-a calificat, marti, in turul doi de la Wimbledon. Elvetianul a pierdut doar sapte game-uri in fata lui Damir D382;umhur 6-1, 6-3, 6-3), partida de pe Arena Centrala incheindu-se dupa doar o ora si 7 minute. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Rafael Nadal: 6-4, 6-2, 6-4 cu Thomaz Bellucci.

Republica Moldova: Duminica are loc turul doi al alegerilor locale. Lupta este stransa intre fostul primar Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii (VIDEO)

Cetatenii Republicii Moldova ies astazi la vot in turul doi al alegerilor locale, informeaza B1 TV. Cursa cea mai urmarita este aceea pentru functia de primar general al capitalei, unde se confrunta fostul.

Wimbledon: Andreea Mitu si Monica Niculescu debuteaza marti. Programul romancelor

Cea de a doua zi a turneului de la Wimbledon va aduce trei romance la fileu. Halep, Niculescu si Mitu au sanse mari sa treaca in turul urmator.

Simona Halep la Wimbledon: jucatoarea care a eliminat-o in turul I a povestit care a fost cheia unei victorii uriase

Jana Cepelova Slovacia, 106 WTA) a detonat bomba la Wimbledon, trecand de o sportiva care ocupa locul 3 in ierarhia mondiala. La putin timp dupa meci, omul zilei la All-England Club a dezvaluit cum a reusit sa dea lovitura.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )