Libnet.ro
UNICEF

19:15

Monica Pop, adevarul despre moartea lui Bogdan Stanoevici: El nu a vorbit niciodata despre asta!

Antena3 Antena3,
Monica Pop, adevarul despre moartea lui Bogdan Stanoevici: El nu a vorbit niciodata despre asta!

Monica Pop a declarat, la un post de televiziune, ca Bogdan Stanoevici avea niste comorbiditati despre care nu a vorbit niciodata si acestea ar fi pus un umar foarte serios la agravarea starii lui generale. continuă pe Antena3

Adevarul despre moartea lui Bogdan Stanoevici. Bacteria descoperita in corpul actorului

Jurnalistul Mirel Curea respinge speculatiile aparute in spatiul public legate de cauza mortii lui Bogdan Stanoevici si vine cu date importante despre starea de sanatate a actorului.

Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: Ziceti adevarul, nu mintiti!

Bogdan Stanoievici a murit dupa ce a fost infectat cu un microb din spital, asa cum a aflat Playtech. ro, inainte ca Diana Sosoaca sa publice mesajul sau pe Facebook. Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici Bogdan Stanoievici a murit cu zile pentru ca a fost infectat cu un microb din spital, este .

Victor Rebengiuc, mesaj jenant dupa moartea lui Bogdan Stanoevici. Nu a avut pic de empatie

Dupa ce celebrul actor Bogdan Stanoevici a murit la varsta de 62 de ani, la Spitalul Pantelimon, colegul sau de breasla Victor Rebengiuc, lipsit de empatie, a declarat ca actorul a murit de COVID-19, nu de infectiile din spital. Victor Rebengiuc, mesaj jenant dupa moartea lui Bogdan Stanoevici Actorul Victor Rebengiuc este de parere ca .

Diana Sosoaca face anuntul soc. De ce este moartea lui Bogdan Stanoevici suspecta, ce a cerut autoritatilor

Diana Sosoaca crede cu tarie ca moartea lui Bogdan Stanoevici este suspeca, astfel cere ajutorul autoritatilor. Ce detalii stie senatoarea formatiunii AUR si care este perspectiva acesteia? Diana Sosoaca sustine ca moartea lui Bogdan Stanoevici e suspecta Avocatul Diana Sosoaca a participat marti seara la emisiunea lui Victor Ciutacu. Invitata si-a exprimat regretul fata de .

Carmen Dorobat, mesaj dur dupa moartea actorului Bogdan Stanoevici: Trebuie sa dea de gandit

Doliu urias in lumea teatrului. Romania a pierdut astazi un alt actor desavarsit al zilelor noastre. Bogdan Stanoevici s-a stins din viata la Spitalul Sfantul Pantelimon, acolo unde fusese internat la inceputul lunii decembrie, fiind infectat cu Covid-19. Actorul a refuzat sa respecte masurile sanitare impuse de autoritati Celebrul actor din serialul Sacrificiul s-a luptat .

Victor Rebengiuc, acid dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: A cautat-o

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a lansat noi dezbateri si acuzatii grave pe tema COVID-19, in spatiul public. Dupa ce Diana Sosoaca a declarat ca fostul candidat la prezidentiale a decedat in urma unei.

Adina Anghelescu, explicatii despre moartea actorului Bogdan Stanoevici: Nu Clostridium a fost cel care a dus la cauza decesului

Jurnalistul Antena 3, Adina Anghelescu, a vorbit in exclusivitate despre controversa uriasa aparuta in spatiul public dupa moartea regretatului actor Bogdan Stanoevici.

Opinie: despre decesul lui Bogdan Stanoevici

Stirile din data 12 ianuarie 2021 transmise de presa ce apartine curentului principal mainstream) din Romania par sa respecte un consens general privind cauza mortii actorului Bogdan Stanoevici: virusul SARS-COV-2.

Cum au reactionat vedetele si politicienii dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: Ziceti adevarul, nu mintiti!

Politicienii si vedetele din Romania depland moartea actorului Bogdan Stanoevici, aducandu-si omagiile pe retelele de socializare.

Monica Pop, dezvaluiri socante in cazul mortii lui Bogdan Stanoevici: Asta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a atras cu sine multe polemici cu privire la motivele decesului. Ceea ce a marcat o tara intreaga este faptul ca acesta a criticat mereu masurile de preventie impotriva noului coronavirus, participand la diferite proteste anti-masca. in cele din urma, artistul a murit rapus de virusul de care nu se temea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )