Libnet.ro
UNICEF

12:00

Monica Pop, anunt de ultim moment despre Cornelia Catanga si Mihai Constantinescu: Fanii sunt in lacrimi

B1 B1,
Monica Pop, anunt de ultim moment despre Cornelia Catanga si Mihai Constantinescu: Fanii sunt in lacrimi

Medicul Monica Popa a oferit noi informatii despre starea de sanatate a Corneliei Catanga, dar si a lui Mihai Constantinescu, ambii internati la Spitalul Floreasca din Capitala. continuă pe B1

Vesti ingrozitoare de la spital. Cornelia Catanga ar fi orbit dupa stopul cardio-respirator

Cantareata de muzica lautareasca Cornelia Catanga a ajuns de urgenta la spital, duminica seara, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o, au reusit sa o stabilizeze si apoi au hotarat sa ii monteze un stent la inima. in prezent, vin vesti ingrozitoare la spital despre artista. Vesti ingrozitoare de la spital. Cornelia .

Cum a gasit-o sotul pe Cornelia Catanga cand a intrat in stop cardio-respirator: Nu imi vine sa cred!

Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga, a venit cu noi detalii despre partenera sa de viata. Artistul a povestit cum a gasit-o cand a intrat in stop cardio-respirator. Cum a gasit-o sotul pe Cornelia Catanga cand a intrat in stop cardio-respirator Familia Corneliei Catanga trece prin clipe grele dupa ce cantareata de muzica lautareasca a facut .

Cornelia Catanga, internata de urgenta dupa ce a suferit un infarct. Ce spune sotul ei despre problemele medicale

Cantareata de muzica lautareasca Cornelia Catanga 61 de ani) a fost internata la Spitalul de Urgenta Floreasca dupa ce a suferit un infarct. Sotul ei, Aurel Padureanu, a facut declaratii despre starea artistei.

Cornelia Catanga, prima declaratie din spital: care este starea artistei

Cantareata de muzica lautareasca Cornelia Catanga 61 de ani) a facut prima declaratie despre starea ei de sanatate, aflandu-se pe patul de spital.

Cornelia Catanga a facut infarct din cauza dietei? Ce spun specialistii...

In ultima perioada cantareata Cornelia Catanga, in varsta de 61 de ani, a slabit de 27 de kg. Dupa 5 luni de dieta, vedeta a slabit foarte rau, iar zilele trecute a ajuns la spital dupa ce a suferit un.

Doamne, Dumnezeule! Medicii au facut ANUNTUL legat de Cornelia Catanga: Din pacate, artista care a slabit 27 de kilograme atat de repede...

Cornelia Catanga a suferit duminica un infarct, in timp ce se afla la mall. A doua zi, i s-a montat un stent si artista va mai sta in spital pana la sfarsitul saptamanii. Artista obisnuia sa manance.

Anuntul care a CUTREMURAT showbiz-ul! Medicii NU AU MAI PUTUT FACE NIMIC pentru Cornelia Catanga...

UPDATE: Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga, a infirmat zvonurile aparute conform carora sotia lui ar fi orbit definitiv, ca urmare stopului cardiac pe care l-a suferit. Totodata, barbatul a afirmat ca so.

Viorica Dancila, anunt de ultim moment pentru candidatul PSD la prezidentiale: Vom face o evaluare a fiecarui candidat

Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la candidatul PSD la prezidentiale. Vom avea o discutie in cadrul CEx, vom face o evaluare a fiecarui candidat si ceea ce e foarte important, vom vedea.

Dumnezeule: Iulia Vantur, prinsa de CUTREMUR in Bali! Anunt de ultim moment privind starea artistei. Din pacate, iubita lui Salman Khan...

Cu o cariera in ascensiune la Bollywood si o relatie serioasa cu cel mai mare star indian, Salman Khan, Iulia Vantur si-a vazut moartea cu ochii.

Decizie de ULTIM MOMENT in cazul procesului de agresiune sexuala intentat actorului Kevin Spacey

Actorul americanKevin Spacey, cunoscut mai ales pentru serialul House of Cards, a scapat de acuzatiile penale privind agresiunea sexuala impotriva unui baiat de 18 ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,359 seconds )