Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Pop, despre un fost ministru al Sanatatii: A facut niste lucruri ingrozitoare. A distrus oameni

Antena3 Antena3,
Monica Pop, despre un fost ministru al Sanatatii: A facut niste lucruri ingrozitoare. A distrus oameni

Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitala, Monica Pop, a spus in emisiunea Exces de putere mesajul pe care l-a primit de la fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu. Vlad Voiculescu. continuă pe Antena3

Daniela Bartos, fost ministru al Sanatatii, si Dumitru Popescu, fost manager al Spitalului de Psihiatrie Sapoca, acuzati de ANI de incompatibilitate

Daniela Bartos, fost sef de Sectie in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti si fost ministru al Sanatatii in Guvernul Nastase, Dumitru Popescu, fost manager al Spitalului de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca din judetul Buzau si Dorina Donciu, sefa Sectiei Psihiatrie I de la Spitalul Clinic de Psihiatrie 'Socola' din Iasi, au fost declarati incompatibili de ANI, anunta Agentia Nationala de Integritate, intr-un comunicat.

DNA a CLASAT dosarul in care medicul Monica Pop era acuzata de abuz in serviciu

DNA a clasar dosarul in care medicul Monica Pop era acuzata de abuz in serviciu. Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitala a fost suspectata, dupa dezvaluirile lui Catalin tolontan, ca ar fi.

Monica Pop, anunt de ultima ora. E adevarat, cosmarul s-a terminat!

Monica Pop pare sa fi scapat de problemele din justitie. Cunoscutul medic a anuntat ca DNA a clasat dosarul in care era cercetata pe motiv ca fapta nu exista. Acum, Monica Pop ii ameninta pe Vlad.

Dosarul Monicai Pop a fost inchis de DNA. Prima reactie a medicului: Nu o sa-mi dea nimeni inapoi momentele prin care am trecut

DNA a clasat dosarul in care medicul Monica Pop era acuzata de abuz in serviciu, a anuntat managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitala, care a fost suspectata ca ar fi falsificat contractul de inchiriere.

Rusia si China, solicitate de Argentina sa extradeze un fost ministru de Externe al Iranului

Argentina a cerut Rusiei sa-l aresteze si sa-l predea pe fostul ministru de Externe al Iranului Ali Akbar Velayati, asteptat la Buenos Aires pentru a fi judecat in legatura cu un atentat din 1994 soldat cu 85 de morti si 300 de raniti, relateaza La Croix, preluand AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )