Libnet.ro
UNICEF

16:16

Monica Pop despre lipsa de Remdesivir : Ne-au uimit declaratiile absolut incredibile si neadevarate ale doctorului Bubenek. Nici vorba de asa ceva!

Antena3 Antena3,
Monica Pop despre lipsa de Remdesivir : Ne-au uimit declaratiile absolut incredibile si neadevarate ale doctorului Bubenek. Nici vorba de asa ceva!

Monica Pop a comentat la Antena 3 afirmatiile medicului Serban Bubenek, conform caruia mai multi pacienti au murit din cauza faptului ca nu li s-a administrat tratamentul cu Remdesivir, medicament folosit in cazurile de infectie cu SARS-CoV-2. continuă pe Antena3

Monica Anisie, despre masurile sanitare din scoli: Elevii care isi dau masca jos la scoala risca sa li se scada nota la purtare

Elevul care isi da masca jos la scoala trebuie sa stie ca risca sa i se scada nota la purtare, a spus vineri ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea a precizat ca exista un statut al elevilor cu obligatii si un regulament care include si masuri pentru aceasta perioada.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, despre elevii care refuza sa poarte masca de protectie in clasa: Risca sa li se scada nota la purtare

Situatie alarmanta in Romania, dupa ce vineri s-a inregistrat un record de noi cazuri de coronavirus depistate in 24 de ore. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a atras atentia ca este necesar ca elevii si.

Orban, despre lipsa locurilor la ATI in unele orase: Am discutat cu ministrul Tataru sa crestem capacitatea

Premierul Ludovic Orban spune ca a discutat cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre cresterea capacitatii in sectiile de Terapie Intensiva, dupa ce in unele spitale nu mai sunt locuri, precizand ca poate fi marita capacitatea la Institutul Matei Bals, poate fi pusa in functiune sectia ATI de la Spitalul Witting sau pot fi transformate in spitale COVID unitati medicale precum Spitalul Colentina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )