Libnet.ro
UNICEF

12:30

Monica Pop, dezvaluiri socante la patru ani de la Colectiv: Mereu m-am intrebat cum e posibil!

Antena3 Antena3,
Monica Pop, dezvaluiri socante la patru ani de la Colectiv: Mereu m-am intrebat cum e posibil!

Medicul Monica Pop a spus, in contextul publicarii celor mai recente imagini cu tragedia de la Colectiv, ca mereu s-a intrebat cum a fost posibil ca leziunile oftalmologice sa nu fie grave, inclusiv la tinerii in. continuă pe Antena3

Patru ani de la Colectiv, patru Guverne trecute pe la Palatul Victoria si nicio schimbare majora: Cum vorbea Ciolos despre lucrurile care trebuie corectate, fara sa spuna nimic despre masurile luate de guvernul sau

La finalul lunii octombrie se implinesc patru ani de la incendiul din Colectiv. Patru ani, in care s-au succedat patru guverne, unul tehnocrat si trei de la PSD, insa nicio schimbare majora nu s-a intamplat de at.

Adevarul CRUD, la PATRU ANI de la COLECTIV! Sorina Pintea: Din pacate spitalele NU pot fi pregatite pentru un numar atat de mare de victime

Patru ani de la Colectiv, patru Guverne si nicio schimbare majora. Ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, vineri, ca sunt lucruri certe care s-au intamplat, dar in continuare nu se poate face.

Ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea, la patru ani de la Colectiv: As vrea sa spun ca s-au schimbat lucrurile radical, dar nu pot sa spun asta

Imaginile de la tragedia de la Colectiv, ascunse timp de patru ani si facute publice joi de Libertatea, au socat o tara intreaga, chiar si pe ministrul demis Sorina Pintea. Aceasta a declarat ca, din.

Monica Pop, detaliu bizar despre tragedia de la Caracal: Pur si simplu nu inteleg

Monica Pop ridica o problema bizara in cazul Colectiv. Medicul oftalmolog sustine ca toti pacientii care au avut afectiuni oftalmologice au murit. Pur si simplu nu inteleg. Unii erau cu arsuri deosebit.

VIDEO intunericul din Colectiv, la patru ani de la tragedie. Imagini din clubul mortii

La aproape patru ani de la tragedia in care 64 de tineri au murit, iar alte peste 180 au fost raniti, clubul Colectiv pastreaza inca urmele dezastrului din 30 octombrie 2015.

Libertatea: Filmarile facute la Colectiv de pompieri au fost ascunse patru ani publicului, Guvernului si procurorilor Colonelul care a coordonat interventia este auzit cum injura mortii: Lasa-i in p**a mea!

Un subofiter care a insotit primul echipaj ISU Bucuresti Ilfov ajuns la locul tragediei de la Colectiv a realizat la fata locului o filmare de aproape 21 de minute cu interventia pompierilor care a fost tinuta ascunsa de catre ISU si IGSU, scrie Libertatea, care anunta ca astazi va face publice respectivele imagini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )