Libnet.ro
UNICEF

22:16

Monica Pop: NUMAI panica, sperieturi, cazuri grave, morti, desi cei mai multi pacienti s-au vindecat

Antena3 Antena3,
Monica Pop: NUMAI panica, sperieturi, cazuri grave, morti, desi cei mai multi pacienti s-au vindecat

Monica Pop a vorbit, pe o retea sociala, despre modul in care datele despre coronavirus sunt prezentate in ultima vreme. NUMAI panica, sperieturi, cazuri grave, morti, desi cei mai multi pacienti s-au vindecat!, scrie medicul. continuă pe Antena3

Monica Pop rupe tacerea despre covid-19. A spus adevarul despre virus: Nu vad un viitor bun!

Dupa ce si-a expus vehement parerea despre noua atributie a paznicilor din supermarket-uri, anume de a masura temperatura clientilor la intrare, doctorul Monica Pop a venit cu noi declaratii in privinta bilantulului Covid infricosator prezentat de oficiali si a comunicatelor si cifrelor transmise de acestia. Monica Pop, despre covid-19. Demoralizate FORTE! Monica Pop si-a expus .

Dr. Monica Pop explica: Oamenii se vor trezi infectati si nici nu vor sti de unde!

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, acuza autoritatile ca au o strategie gresita in ceea ce priveste modul de comunicare al rezultatelor testelor COVID-19.

Dr. Monica Pop: O strategie gresita! Asa, pozitivii pot infecta multi contacti! Se vor trezi infectati si nici nu vor sti de unde! Dar, daca asa e ordinul dat...

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, da de inteles ca autoritatile ar fi putut ajuta la stoparea raspandirii coronavirusului, daca ar fi existat la fiecare loc de testare un birou a rezultatelor, nu doar la DSP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2825 seconds )