Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Pop a rabufnit la masurile luate de autoritati: NU trebuiau inchise! S-a rezolvat ceva prin inchiderea lor?!

Playtech Playtech,
Monica Pop a rabufnit la masurile luate de autoritati: NU trebuiau inchise! S-a rezolvat ceva prin inchiderea lor?!

DIN NOU COVIDIADA, isi incepe doctorul Monica Pop cel mai recent mesaj postat pe Facebook. Renumitul medic oftalmolog a vorbit despre cifre si situatia din Romania. Doctorul Monica Pop, despre masurile luate de autoritati Monica Pop, sef de sectie in cadrul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti, a sustinut de la inceputul pandemiei si pana . continuă pe Playtech

Dr. Monica Pop, o noua iesire dura catre medici: Dragi colegi, e de nesuportat! Nu urmati atitudinea celor care nu au inteles!

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, se arata furioasa pe autoritati si spune ca nu-si intelege colegii doctori de ce nu comunica cu familiile bolnavilor de COVID.

Dr. Monica Pop, despre numarul zilnic de infectati cu coronavirus: Altfel nu se induce panica?

Medicul oftalmolog, Monica Pop, acuza ca modul in care este comunicat procentul de infectare cu coronavirus nu este corect. De ce nu se comunica procentul din fiecare judet mai afectat si cel din Capitala si nu cifre?, spune medicul.

Dr. Monica Pop: Se greseste mult, se gestioneaza prost pandemia, se spun multe neadevaruri

Medicul Monica Pop sustine ca oamenilor li se spun numai lucruri de un pesimism morbid despre ce se intampla in aceasta criza din sanatate si sunt multe scenarii despre un presupus viitor negru, iar populatia are nevoie de speranta si incurajare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )