Libnet.ro
UNICEF

07:30

Monica Pop tuna si fulgera dupa adoptarea legii privind izolarea si carantinarea: Unicii prosti ai Planetei?Dovada de neincredere si lipsire de libertate!!

Playtech Playtech,
Monica Pop tuna si fulgera dupa adoptarea legii privind izolarea si carantinarea: Unicii prosti ai Planetei?Dovada de neincredere si lipsire de libertate!!

Medicul oftalmolog, Monica Pop, si-a exprimat dezacordul total privind noua lege a izolarii si carantinei. Aceasta considera ca aceste masuri stricte sunt luate pe fondul neincrederii fata de cetateni si al dorintei de impunere din partea autoritatilor. Monica Pop, revoltata de legea carantinei si izolarii Celebrul medic, Monica Pop, se arata extrem de revoltata de . continuă pe Playtech

Ce spune medicul Monica Pop despre bolnavii de COVID care refuza internarea: Toti mint si inseala?! E o mare jignire!

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, spune ca persoanele bolnave de COVID care refuza externarea nu trebuie desconsiderate si este o jignire sa spunem ca ei ii vor imbolnavi si pe altii.

Dr. Monica Pop, semnal de alarma: Medicamente false, prezentate ca miracol. Atentie, nu cumparati! E o mare mizerie!

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, atrage atentia asupra unor produse care sunt prezentate pe Facebook ca un miracol pentru slabit si pentru vedere si care, in realitate, nu au niciun efect benefic.

Monica Pop, ofensata de legea carantinei: Unicii prosti ai planetei?! Celelalte tari vor spune ca suntem un popor de psihopati

Medicul Monica Pop sustine ca noua lege a carantinei este o jignire la adresa romanilor si semnaleaza ca doar in tara noastra internarea este obligatorie. Ea se intreaba retoric daca suntem unicii prosti ai planetei si afirma ca ne vom face de ras in fata celorlalte state care vor crede ca suntem un popor de psihopati.

Nelu Tataru, vestea asteptata de milioane de romani. Ce se intampla cu persoanele asimptomatice dupa modificarea legii carantinei

Nelu Tataru a anuntat ieri seara detaliile referitoare la modificarii legii carantinei. Astfel, ministrul Sanatatii a precizat ca fiecare persoana asimptomatica, infectata cu COVID-19, va fi internata in spital si in termen de maximum 48 de ore aceasta va fi evaluata de catre medici, decizand daca necesita internare sau izolare la domiciliu. Legea carantinei, modificata .

Fost sef ANAF da de pamant cu Guvernul Orban dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Josnica ipocrizie liberala

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu vine cu un atac acid la adresa Guvernului Orban si tinteste in special pe ministrul Florin Citu, dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al lui Diaconu.

Prima reactie a lui Orban dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor pentru copii: Nu exista resursele financiare, dar vom cauta o solutie

Premierul Ludovic Orban spune ca nu exista resursele financiare pentru dublarea alocatiilor copiilor, dar va fi cautata o solutie pentru ca alocatiile sa creasca in acest an. Este prima reactie a lui Orban dupa ce Curtea Constitutionala a respins miercuri contestatia Guvernului si a dat unda verde dublarii alocatiilor pentru copii, asa cum prevede legea votata de PSD.

Prima reactie a ministrului Finantelor dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Legea trecuta prin Parlament nu are stabilita sursa de finantare. Socialistii sa-si asume ca au votat o lege neconstitutionala

Constitutia Romaniei este foarte clara cand este vorba despre bugetul public - nicio cheltuiala bugetara nu poate fi aprobata fara stabilirea sursei de finantare, spune ministrul Finantelor, Florin Citu, afirmand ca legea votata in Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor nu are stabilita sursa de finantare. El le cere socialistilor sa-si asume public ca au votat o lege neconstitutionala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )