Libnet.ro
UNICEF

11:45

Monseniorul Aurel Perca este inscaunat ca arhiepiscop mitropolit de Bucuresti

Antena3 Antena3,
Monseniorul Aurel Perca este inscaunat ca arhiepiscop mitropolit de Bucuresti

Monseniorul Aurel Perca, numit de Papa Francisc in oficiul de arhiepiscop mitropolit de Bucuresti, va fi inscaunat, sambata, in cadrul unei Sfinte Liturghii solemne celebrate in Catedrala Sf. Iosif din Capitala. continuă pe Antena3

Monseniorul Aurel Perca, inscaunat Arhiepiscop Mitropolit de Bucuresti: Ceremonie impresionanta la Catedrala Sf. Iosif din Capitala. Mii de credinciosi, prezenti la Liturghie(FOTO, VIDEO)

Zi mare pentru credinciosii catolici din Romania. Monseniorul Aurel Perca, numit de Papa Francisc in oficiul de arhiepiscop mitropolit de Bucuresti, a fost inscaunat, sambata, in cadrul unei Sfinte Liturghii.

Ceremonie la Catedrala Sf. Iosif din Capitala pentru inscaunarea noului Arhiepiscop Mitropolit

Monseniorul Aurel Perca, numit de Papa Francisc Arhiepiscop Mitropolit de Bucuresti, va fi inscaunat.

Klaus Iohannis, mesaj pentru noul Arhiepiscop Mitropolit de Bucuresti: Ati devenit continuatorul unei pleiade de pastori care au lasat o puternica amprenta spirituala asupra comunitatii romano-catolice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj, cu ocazia inscaunarii Monseniorului Aurel Perca Arhiepiscop Mitropolit de Bucuresti. Seful statului a subliniat ca prin conscrarea sa, Monseniorul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1917 seconds )