Libnet.ro
UNICEF

17:00

Monstrul blond din Ploiesti, trimis la inchisoare pentru 11 ani. Cum a fost prins violatorul in serie care a terorizat orasul

Adevărul Adevărul,
Monstrul blond din Ploiesti, trimis la inchisoare pentru 11 ani. Cum a fost prins violatorul in serie care a terorizat orasul

Francisc Demetrescu 38 de ani), spaima cartierului de Vest din Ploiesti, acuzat ca a violat si amenintat mai multe tinere din oras, a fost condamnat la ani grei de inchisoare cu executare. Barbatul a fost gasit vionvat pentru viol, tentativa de viol, furt calificat, furt in forma continuata si amenintare. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru 11-17 noiembrie 2019. Vremea sufera mari schimbari in urmatoarea saptamana. Ce anunta ANM

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele prevazute in mod normal pentru aceasta perioada. Specialistii ANM au anuntat cum va fi vremea in urmatoarea saptamana, dar si la ce valori se pot astepta romanii, in perioada 11-17 noiembrie 2019. Conditiile vor ramane in general bune in intregul teritoriu, cu sanse izolate de precipitatii, sub .

Dancila spune ca PSD va contesta votul din Diaspora. Anunt important pentru romani, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta votul din diaspora pentru alegerile prezidentiale, dupa ce au fost inregistrate 2. 000 de plicuri cu voturi prin corespondenta pentru turul 2 de scrutin. Purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente AEP) a declarat ca plicurile vor fi desigilate in seara zilei de 24 noiembrie. Viorica Dancila a .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 noiembrie. Vesti incredibile de la meteorologi

Valorile termice, in crestere fata de intervalul anterior, se vor situa cu mult peste cele climatologic specifice pentru a doua decada a lunii noiembrie, maximele urmand a se incadra intre 15 si 24.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Femeie din Constanta, dosar penal pentru vot multiplu

O femeie in varsta de 62 de ani, din municipiul Constanta, este cercetata intr-un dosar penal pentru tentativa de vot multiplu la alegerile prezidentiale, dupa ce duminica a.

Cat de greu este sa te angajezi ingrijitor la un liceu din Vaslui? Criterii neasteptate pentru doritori

Sa te angajezi ingrijitor la un liceu din Vaslui poate fi un adevarat test de incercare. Cei care vor sa isi incerce norocul trebuie sa stie ca au doua probe de foc. Liceul Stefan Procopiu.

Doi politisti din Drochia risca inchisoare, dupa ce au luat mita ca sa-l scape de raspundere pe un sofer aflat in stare de ebrietate

Doi politisti de patrulare din Drochia sunt cercetati pentru corupere pasiva. Oamenii legii rr fi pretins 150 de euro de la un sofer ca sa-l scape de raspundere pentru conducerea automobilului in stare de ebrietate.

11 noiembrie 2019. Se deschide un nou portal energetic. Ritual puternic pentru 11.11

11 noiembrie 2019. Pentru cei care studiaza stiinta numerologiei si impactul pe care 11. 11 il are asupra vietiiumane are o semnificatie aparte. De ce? 11 noiembrie 2019. Pentru ca vom avea parte de o.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 noiembrie. Vremea se schimba radical

Valorile termice vor fi in scadere in majoritatea zonelor, astfel ca cele diurne vor deveni apropiate de normalul perioadei in vest si nord-vest, dar vor continua sa caracterizeze o vreme calda in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )