Libnet.ro
UNICEF

20:30

Monte Carlo: Victorie in trei seturi pentru Novak Djokovic - Programul meciurilor din sferturi

Hotnews Hotnews,
 Monte Carlo: Victorie in trei seturi pentru Novak Djokovic - Programul meciurilor din sferturi

Novak Djokovic, favoritul numarul doi, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului Masters de la Monte Carlo, dupa ce l-a invins in trei seturi pe spaniolul Pablo Carreno-Busta locul 19 ATP), cap de serie numarul 13. Sarbul s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-4, dupa un meci care a durat doua ore si 27 de minute. continuă pe Hotnews

Monte Carlo: Victorie in trei seturi pentru Stanislas Wawrinka

Favorit numarul trei, Stanislas Wawrinka a reusit sa se califice, miercuri, in turul trei al Masters-ului de la Monte Carlo, dupa ce l-a invins pe Jiri Vesely Cehia - 54 ATP) in trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-2. Meciul a durat o ora si 26 de minute.

Monte Carlo: Novak Djokovic, in turul trei dupa un meci epuizant cu Gilles Simon (6-3, 3-6, 7-5)

Novak Djokovic cap de serie numarul doi) l-a invins, marti, pe Gilles Simon Franta - 32 ATP), in turul doi al Masters-ului de la Monte Carlo. Sarbul nu a avut un meci usor in fata incomodului Simon, Gilles reusind sa castige un set impotriva fostului lider mondial 6-3, 3-6, 7-5). Mai mult, francezul a servit pentru meci la 5-4 in setul al treilea.

Monte Carlo: Rafael Nadal, succes cu emotii - Kyle Edmund l-a chinuit pe iberic

Aflat la primul meci al sezonului de zgura din acest an, Rafael Nadal a avut un start perfect, ibericul castigand cu 6-0 primul set in fata lui Kyle Edmund. Britanicul aflat pe locul 45 in ierarhia ATP) a avut insa puterea sa revina si sa-l chinuie pe Nadal. Fostul lider mondial a avut nevoie de tot arsenalul de lovituri pentru a castiga in trei seturi 6-0, 5-7, 6-3) si pentru a se califica in turul trei al Masters-ului de la Monte Carlo. Partida de pe arena centrala a durat doua ore si 19 minute.

Monte Carlo: Surpriza uriasa - Andy Murray, eliminat dupa ce a condus cu 4-0 in decisiv

Surpriza de proportii la Masters-ul de la Monte Carlo, acolo unde Andy Murray a fost eliminat in turul trei al competitiei, desi a avut 4-0 in setul decisiv al partidei cu Albert Ramos-Vinolas favorit numarul 15). Se actualizeaza.

Monte Carlo: Florin Mergea si Aisam-Ul-Haq Qureshi, eliminati in optimi

Perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan) a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Masters de la Monte Carlo. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 4. 125 de euro.

Un GUGUSTIUC ii pune piedica lui Nadal! Cum a intrerupt pasarea meciul de la Monte Carlo (FOTO, VIDEO)

Nadal a avut parte de un moment amuzant in setul decisiv al confruntarii cu Kyle Edmund, din turul secund al turneului ATP de laMonte Carlo. Un gugustiuc neastamparat si dornic de atentie si-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )