Libnet.ro
UNICEF

08:15

JP Morgan si Credit Suisse, penalizate cu 417 milioane dolari in SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JP Morgan si Credit Suisse, penalizate cu 417 milioane dolari in SUA

Banca americana JP Morgan Chase si Credit Suisse au acceptat sa plateasca aproape 417 milioane de dolari pentru inchiderea unei investigatii in Statele Unite ale Americii SUA), in care au fost acuzate de inselarea investitorilor, prin plasamente in instrumente financiare garantate prin credite imobiliare, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

JP Morgan Chase si Credit Suisse, penalizate cu 417 milioane de dolari, pentru inselarea unor investitori

JP Morgan Chase si Credit Suisse au acceptat sa plateasca aproape 417 milioane de dolari pentru inchiderea unei investigatii in Statele Unite, in care au fost acuzate de inselarea investitorilor, prin.

JP Morgan si Credit Suisse, penalizate cu 417 mil. dolari pentru inselarea investitorilor

JP Morgan Chase si Credit Suisse au acceptat sa plateasca aproape 417 milioane de dolari pentru inchiderea unei investigatii in Statele Unite, in care au fost acuzate de inselarea investitorilor, prin plasamente in intrumente financiare garantate prin.

Cand americanii dau amenzi: JP Morgan Chase si Credit Suisse au acceptat sa plateasca ...

Ca sa nu se mai faca valva in jurul lor, JP Morgan Chase si Credit Suisse au acceptat sa plateasca aproape 417 milioane de dolari pentru inchiderea unei investigatii in Statele Unite, in care au fost acuzate de inselarea investitorilor, prin plasamente in instrumente financiare garantate prin credite imobiliare. Banca americana JP Morgan va plati o amenda de 296,9 milioane de dolari, in acordul cu Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC), transmite Bloomberg, citat de .

Agco vrea sa investeasca 100 milioane dolari in Africa

Compania americana Agco, al treilea mare producator de echipament agricol din lume, intentioneaza sa investeasca 100 milioane de dolari in Africa, pe parcursul urmatorilor trei ani, pentru a beneficia de tranzitia la agricultura comerciala pe care o realizeaza continentul, au declarat reprezentantii companiei.

Starbucks cumpara Teavana pe 620 milioane dolari

Compania americana Starbucks Corp. , care detine cel mai mare lant de cafenele din lume, cumpara Teavana Holdings Inc. pentru aproximativ 620 de milioane de dolari in numerar, realizand cea mai mare achizitie din istoria sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )