Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mortii din Norvegia ii sperie pe australieni: oficialii cer mai multe informatii despre vaccinul Pfizer

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mortii din Norvegia ii sperie pe australieni: oficialii cer mai multe informatii despre vaccinul Pfizer

Australia a comandat 10 milioane de doze de vaccin Pfizer dar acum sunt derutati si cauta mai multe informatii dupa ce mai multe persoane din Norvegia au murit la scurt timp dupa vaccinare, conform abc. net. au. continuă pe Ziarul Bursa

23 de batrani din Norvegia au decedat dupa ce s-au vaccinat anti-COVID. Autoritatie ancheteaza decesele si posibila legatura cu serul (VIDEO)

O stire din Norvegia pune pe jar comunitatea medicala din intreaga lume. Autoritatile din tara scandinava au anuntat ca au deschis o ancheta, dupa ce 23 de persoane in varsta, care s-au vaccinat cu serul.

Dupa decesele din Norvegia, expertii in sanatate solicita suspendarea vaccinarii cu Pfizer

ACTUALIZARE - Au fost confirmate inca sase decese in Norvegia si, de asemenea, s-a redus grupul de varsta considerat a fi afectat la 75 de la 80 de ani. --- Oficialii norvegieni au declarat ca 23 de persoane au murit in tara la scurt timp dupa ce au primit prima doza de vaccin. Expertii in sanatate din Wuhan au solicitat Norvegiei si altor tari sa suspende utilizarea vaccinurilor COVID-19 pe baza de ARNm produse de companii precum Pfizer, in special in randul persoanelor in varsta, conform Zerohedge.

Cristi Borcea a ajuns din nou la tribunal. Ce probleme mai are acum, momente delicate pentru afacerist

Recent Cristi Borcea trecea prin momente grele, fiind infectat cu COVID-19. Acum se pare ca are alte probleme. Surse spun ca fosta sotie, Mihaela Borcea, si omul de afaceri au fost chemati in instanta. Totul este legat de scandalul terenurilor din Constanta. Cristi Borcea, din nou chemat in instanta Surse judiciare relateaza faptul ca atat .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )