Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mos Craciun a impartit daruri si bucurie copiilor, la Ziarul BURSA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mos Craciun a impartit daruri si bucurie copiilor, la Ziarul BURSA

Ca in fiecare an, Mos Craciun a poposit, sambata, pentru cateva ore, cu tolba plina cu dulciuri si jucarii la Ziarul BURSA. in jur de 150 de copii din zona Popa Tatu au fost incantati sa il revada si sa ii spuna poezii si cantecele, imbratisandu-l, pe rand, cu emotie si bucurie. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Mos Craciun, spaima sau bucuria copiilor? Cele mai amuzante fotografii cu piticii

Fotografiile in care cei mici sunt pusi de parinti sa stea pe piciorul lui Mos Craciun esueaza uneori deoarece copiii sunt speriati de omul mare, cu barba lunga, imbracat in rosu.

Casa Regala Britanica, gest emotionant de sarbatori. Deghizat in Mos Craciun, Printul Harry le-a vorbit copiilor militarilor ucisi in teatrele de operatii: Faceti parte dintr-o familie

Gest emotionat al Printului Harry, care se pregateste de primul lui Craciun in calitate de tata. Deghizat in Mos Craciun, Printul a oferit cuvinte de incurajare copiilor militarilor britanici ucisi in.

VIDEO Printul Harry a transmis un mesaj imbracat in Mos Craciun: unde s-au refugiat ducii de Sussex pentru a-si petrece sarbatorile in liniste

Printul Harry, imbracat in Mos Craciun, a transmis un mesaj emotionant copiilor care si-au pierdut parintii pe campul de lupta. Totodata, jurnalistii britanici au aflat unde s-au refugiat ducii de Sussex pentru a-si putea petrece Craciunul departe de atentia presei.

Mos Craciun pentru 36 de familii sarace: Un american a platit facturile celor riscau sa ramana fara apa, gaz sau electricitate (VIDEO)

Gest impresionant al unui american care a decis ca anul acesta sa fie el Mos Craciun pentru mai multe familii sarace din comunitate. Bunul samaritean a platit facturile la apa, gaz sau electricitate pentru cei.

Mos Craciun a ajuns si la militarii romani dislocati in Afganistan: Dorim sa transmitem celor pe care-i iubim, prietenilor si camarazilor ramasi in tara urari de bine, fericire si sanatate

Miltarii romani dislocati la mii de kilometri distanta de tara au avut parte de o surpriza placuta, sambata. Mos Craciun a ajuns si la Detasamentul de Protectie a Fortei Consilieri Forte Aeriene din Ka.

Decoratiunile din tara care i-a socat pe romani. Cum arata Mos Craciun de la Vaslui

Cateva decoratiuni mai putin obsnuite de Craciun i-au socat pe localnci. in Vaslui, un Mos Craciun, amplasat langa bradul din centrul orasului ii sperie pe copii care trec pe langa el. Iar in Timisoara nasterea lui Iisus este pusa in scena cu ajutorul unor manechine luate din vitrina unui magazin.

Mos Craciun a sosit la copiii din casutele de tip familial insotit de jandarmii buzoieni

Jandarmii din cadrul IJJ Buzau au fost mesagerii lui Mos Craciun care i-a vizitat deja pe copiii din cadrul celor cinci case de tip familial ale DGASPC situate in municipiul Ramnicu Sarat. Darurile au fost stranse prin campania Puterea unui leu, care a devenit traditie pentru jandarmi.

Jandarmii, mesagerii lui Mos Craciun pentru copiii a trei familii nevoiase

In spiritul sarbatorilor de iarna si al traditiei crestine, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Calarasi a adus un strop de bucurie si speranta in sufletele unor copii din comuna Ciocanesti.

Bancuri amuzante despre Mos Craciun. Replica geniala a unui copil dupa ce mosul il intreaba daca a fost cuminte

Va propunem o colectie de bancuri despre Mos Gerila. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le cunoasteti.

Faze tari: Aparitie spectaculoasa la Constanta. Mos Craciun a iesit din mare cu un sac plin de cadouri; De ce ar cumpara turistii asa ceva: inghetata radioactiva si borcane cu aer contaminat, vandute la Cernobil

O fetita de 4 ani si-a ajutat mama sa nasca! A tinut-o de mana, iar imaginile sunt emotionante. Reclama virala care te pregateste de Craciun si iti face pielea de gaina. Cand vine vorba de reclame lansate in perioada Craciunului, produsele sau serviciile promovate sunt mai putin relevante.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )